Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit var 1

Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kom i støtet med Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektrosex Starter Kit, og forbered deg på en pirrende og frekk kveld. Settet inneholder alt du trenger for å eksperimentere med pirrende elektrosex, og består av en stav som styrer de elektriske impulsene, og tilbyr alt fra milde prikk til kraftfulle støt.

Til staven følger det med fire utskiftbare hoder i glass, som hver enkel har sin unike kvalitet. Den første er formet som en kam, og gir mild og deilig stimuli, da den fordeler støtene ut over kammens tenner. Med det flate, runde hodet kan dere se elektrisiteten bevege seg inne i hodet. Det store ovale hodet sender støt direkte ut i spissen, mens det siste hodet, er et langt, lett krummet rør som gir intense og vibrerende støt.

Dere kan se kraften av elektroimpulsene gjennom lilla lyn som staven sender ut gjennom glasshodet. Forsøk å slukke eller demp belysningen mens dere bruker staven, og se støtene danse nedover deres mest følsomme områder. Prøv samtidig å lytt etter når dere støter hverandre, for staven sender også ut høyspendte elektrolyder.

Med Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektrosex Starter Kit er det noe for alle sanser, så her skulle man kunne hygge seg i timesvis med pirrende lek.

Staven bruker ikke batterier, mens kobles direkte i stikkontakt. Den er derfor ikke vanntett, så dere rengjør den best ved å tørke over den med en fuktig klut. Glasshodene kan vaskes i varmt vann og med såpe, og så er de klare til bruk igjen.

Det følger også med et fint blindfold, hvis dere ønsker å mørklegge leken helt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint og morsomt utstyr, men bare for veldig mild stimulering
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint utstyr, og nyttig for kildring. Men dessverre har utstyret ingen "smell"-effekt. Det gir med andre ord ikke noe støt i det hele tatt, bare en mild, kilende følelse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful