Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy The Bigger Bang Thrusting and Rotating Sexmaskin var 1

Fetish Fantasy The Bigger Bang Thrusting and Rotating Sexmaskin

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 2 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Syns du det er vanskelig å finne en sexmaskin som er enkel å oppbevare og ha med seg, men stadig sikrer eksplosive orgasmeopplevelser? 

Med The Bigger Bang Thrusting and Rotating maskinen behøver du ikke lete lenger. 

Maskinen er kompakt og diskré i størrelsen, og med oppbevarings/reisevesken kan du enkelt ha den med på en het weekendtur eller forretningsreise. 

Men la deg ikke lure av størrelsen. Den japanske motoren er garanti for noen ytterst effektive bevegelser. Koble den til strøm og nyt leken så lenge du selv lyster.

Påsett en av de to potente King Cock dildoene som følger med og bestem selv om den skal rotere, støte - eller begge deler! 

Bruk den oppreist mellom beina eller sett deg over den og få ditt livs skreddersydde ridetur. De utallige variasjonsmulighetene styres enkelt via kontrollpanelet eller fjernkontrollen. 

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)2890
InkludertAdapter, Dildoer, Fjernkontroll, Oppbevaringspose, Bind for øynene, Vannbasert glidemiddel, Sexleketøysrens
Full lengde (cm)24
Innførbar lengde (cm)19.1
Diameter (cm)5
Bredde (cm)19.1
StrømkildeUS-plugg
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU18464
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra, men fortsatt ikke så
A - 7. nov. 2019
Fint design, gode programmer, alt er bra ... bortsett fra metallstykket som kobler motoren og monteringspinnen sammen. Den er bare 3 mm tykk og knekker veldig lett. Fra andre anmeldelser på nettet ser det dessverre ut til å vęre en generell feil som ikke kan fikses når skaden fųrst har oppstått.
0
Imponerende
Q - 14. may. 2018
Så: Den fungerer som den skal... Men litt trening er nųdvendig. Dildoen (den svarte) falt av en del ganger. Ikke mens den går, men fųr. Helt til jeg bare fikk teket på det. Superenkelt med fjernkontrollen. Lager en del lyd. Best å ikke bruke når alle i huset er hjemme..hehe. Jeg har ikke brukt den lette dildoen da den virker ganske liten. Men den sorte er ganske bra og den har et mykt materiale, så det fųles ganske naturlig. Det at du kan sette den i MANGE og forskjellige versjoner gjųr den bare enda mer ekte og ikke for ensformig. Kunne ganske fort merke at det kan gi en våt orgasme uten problemer. !!!! Er sikker på at det er supert å bruke med partneren sin. Og du har ikke kontroll over fjernkontrollen selv
0
Middelmådig
Jennifer - 24. jun. 2021
Tenkte «Ja, jeg skal kjųpe en maskin så jeg kan gi armene en pause fra å gjųre alt arbeidet». Etter fųrste bruk sluttet den å virke. Dette er bra for nybegynnere, men ikke for noen som vil ha noe som varer og er solid. Den sluttet å stųte og snurre og sto ikke stųdig. Men for en nybegynner som kanskje tar det mer rolig og sakte, tror jeg denne kan gjųre en ok jobb.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful