Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Vibrating Plush Seletøy var 1

Fetish Fantasy Vibrating Plush Seletøy

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få en frekk og vibrerende strapon opplevelse med dette deilige Vibrating Plush Seletøyet fra populære Fetish Fantasy.

Det lavtlivede seletøyet i svart plysj med en diskré lomme til bulletvibratoren som følger med, har fire individuelt justerbare stropper ved midjen og lårene, som sikrer en svært komfortabel passform. Nyt de mange pirrende gledene ved strapon-sex eller pegging uten å skulle stoppe i utide for å justere et ubehagelig seletøy. 

Vibrasjonene pirrer klitoris når kvinnen bærer seletøyet, og vibrasjonene merkes også ut i dildoen og pluggen. Holderen til dildoen i front er foret på begge sider med lekkert plysj, som gjør at seletøyet alltid vil føles deilig mykt mot huden.

Seletøyet kan justeres så det passer opp til 140 cm i midjen, og 76 cm i lårvidde. Det følger med tre O-ringer, slik at dere kan eksperimentere med alt deres favorittleketøy i det. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For komplisert
Anonymous - 6. jul. 2019
Partneren min og jeg kjøpte produktet slik at han kunne knulle meg innimellom. Det var veldig vanskelig å få produktet opp og gå. Selen består av mange stropper, og det er unødvendig komplisert å få dem på når man er kåt. Ved et par anledninger har vi klart å få på oss selen midt i varmen, men ved andre anledninger har vi ikke fått den på. Dessuten var selen for stor for partneren min og føltes ubekvem på ham. Det kan være at noen andre ville passe bedre. Nyansene var gjennomsnittlige. Grunnleggende bullet vibrator. Jeg vil ikke anbefale dette produktet til par som ikke er de mest tålmodige under akten. :D Jeg vil heller se på noe enklere.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Selen som passer som hånd i hanske
Anonymous - 12. jul. 2021
Elsker den. Eller rettere sagt kjæresten elsker den. Hun har brukt den på meg, og vi har opplevd en utrolig stimulering og sexlek. Rett og slett perfekt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful