Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Vibrerende Head Teazer Masturbator var 1

Fetish Fantasy Vibrerende Head Teazer Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få en pirrende opplevelse som minner svært mye om en blowjob, og det akkurat når det passer deg. Head Teazer fra Fetish Fantasy vibrerer. 

Masturbatoren legger seg rundt ditt penishode med sitt deilige sleeve med knupper og prikker, hvilket skaper en stram og stimulerende effekt. 

Sett den kraftfulle bulleten inn ytterst i sleevet og eksperimenter med de 7 forskjellige vibrasjonsnivåene for å få den mest intense onaniopplevelsen noen sinne. 

Du kan også ta på deg blindfoldet som følger med i pakken og overflate fjernkontrollen til din partner, og la ham eller henne bringe deg til et eksplosivt klimaks. 

Sleevet er i mykt og fleksibelt TPR-materiale og passer de fleste menn. Fjernkontrollen krevber 2 x AA-batterier (selges separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig
Anonymous - 4. oct. 2022
Dette produktet er fullstendig sløsing med penger, det er vanskelig å passe, enda mer hvis du har ereksjon. Stimuli er veldig liten. Fullstendig dårlig opplevelse. Det var billig, men du får det du betaler for.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Imu
Anonymous - 2. jul. 2021
Det er en fin enhet, men ineffektiv. Den vibrerer, men den burde ha et sug, slik at den kunne fungere.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Verdiløs
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er helt ubrukelig
Maskinoversettelse fra sinful.se
Dårlig produkt
Anonymous - 5. sep. 2022
Vanskelig å ta på, vanskelig å få til å sitte ordentlig og dårlig stimulering. Lett å kaste. Utformingen er at vibrasjonene forplanter seg gjennom gummien, så det er nok derfor det ikke er mye energi som "når frem".
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En liten skuffelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Et produkt som ser spennende ut, men som definitivt ikke lever opp til forventningene. La oss starte med påføring, det kan gjøres, men det er definitivt ikke noe du bare kan gjøre. Du må bøye og bøye litt i påføringsdelen. Jeg har prøvd den ut noen ganger nå for å danne meg en mening om den, og jeg føler meg fortsatt som en tenåring som tar på kondom for første gang når jeg bruker den, men når den først er påført, er den faktisk ganske behagelig. Vibratoren er den desidert største skuffelsen etter min mening, det er ikke stor forskjell på de forskjellige nivåene, og det er minimal stimulering på grunn av vibratorens posisjon, faktisk får du mer ut av å ta ut vibratoren og holde den opp på undersiden av hodet, det gir 100 ganger mer glede og stimulering, men det fjerner også hele formålet med produktet. Etter min mening er det definitivt ikke verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful