Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Classic Vibrator var 1

Fifty Shades of Grey Classic Vibrator

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 449,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du få fatt i den opprinnelige Fifty Shades of Grey "Charlie Tango" Classic Vibrator. Denne klassiske dildovibrator har 4 forskjellige vibrasjonsmønstre, og 3 vibrationshastigheter. De forskjellige vibrasjonene gir deg mulighet for å stimulere kroppens mange forskjellige erogene soner.

Fifty Shades of Grey Classic Vibrator er med sitt design en velegnet "starter-produkt", for dere som ønsker å eksperimentere med den dampende heten fra Fifty Shades of Grey universet.

Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med med Fifty Shades of Grey Classic Vibrator. Dette sørger for at vibratoren glir problemfritt og pirrende over huden. Inkluderer en eksklusiv oppbevaringspose i sateng.

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)79
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)18
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)2.7
Strømkilde2 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonsmønster4
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeABS-plast
FargeGrå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Engelsk, Spansk, Tysk
SKU14737
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk, men kortlevd
Fox - 1. jan. 2022
Jeg har eid rundt 10 av denne. Grunnen til antallet, er at den er kortlevd. Den har en tendens til å bli varm, eller slutte å fungere etter alt fra 1 uke til noen måneder. Flere har også ikke fungert når den var ny. Men allikevel fortsetter jeg å kjøpe samme modellen, da INTET annet leketøy får meg til å komme så hardt som denne saken. Overflaten er glatt og behagelig, det er flere moduser, og vibrasjonen er STERK. Du trykker en gang på knappen for å skifte modus, og holder den inne for å skru av/på. Batteri-bytte kan være litt kinkig, men ikke et problem. Så, 3 stjerner grunnet easy break, men anbefaler like fullt.
En eksplosiv vinner!
Echto - 9. oct. 2018
Denne er det solid krutt i! Med 7 forskjellige moduser, er det garantert noe som vil få enhver i kne, tiggende etter mer, eller, bedende om en pause! Overflaten er glatt og fin, og føles fantastisk både innvendig og utvendig. Jeg er ikke en enkel person å få til klimaks, men denne saken har aldri skuffet meg, eller latt meg sitte igjen frustrert. Batteri-tid er veldig god, og på max hastighet skal jeg love deg du vrir deg i ekstase! Den er enkel å bruke uten mye tull eller unødig tull midt i leken, og god å holde i. Det eneste noget negative jeg ville sagt om den, er at den er ganske høylydt på max vibrasjon. Ikke tenk, bare nyt!
Fantastisk
Nanna - 17. jul. 2020
Virkelig god vibrasjon - veldig kraftig, akkurat som jeg liker det. Jeg hadde en da jeg var singel, som ble flittig brukt, men dessverre ųdela min nåvęrende kjęreste den fordi han satt inn batteriene feil (kun vår egen feil, men pass på). Da vi ble enige om å investere i en ny, var det ingen tvil om at vi skulle ha en slik. Det bare fungerer! Jeg har aldri lagt den tilbake i skuffen med skuffelse - det er en ekte orgasmegaranti!
0
Det er en vinner
Don M - 3. jan. 2020
Forloveden min har aldri hatt orgasme med en vibrator fųr ... men med denne får hun det hver gang. Den er supergod.
0
Fifty Shades of Grey Classic Vibrator
Dreamgirl - 18. feb. 2017
Fifty Shades of Grey Classic Vibrator i svart er den villeste vibratoren jeg har prųvd til dags dato. (Bruk den kun på klitoris). Vibrasjonene er så kraftige og voldsomme at de garantert gir orgasme enten det er med små korte vibrasjoner eller det er med langvarige vibrasjoner, så jeg kryper helt sammen. Jeg vet ikke om det er normalt for denne vibratoren, men det blir virkelig veldig hot når jeg er i ferd med å nå klimaks, (min gjųr i hvert fall), og jeg elsker det.. med stor E! Det gir bare den siste finishen så jeg kan ikke ligge stille! Jeg elsker den og den har allerede blitt brukt flere ganger og jeg mottok den i går. Det er et skikkelig godt kjųp, og også i forhold til prisen. 239 kr er virkelig godt brukt. La meg si det slik: Jeg kjųpte 2 dildoer. Den ene ble testvinner for 899 DKK og den andre er denne klassiske vibratoren fra fifty shades til 239 DKK. Dette er helt klart min favoritt og det er så superenkelt å bruke. Jeg har ikke noe negativt å si i det hele tatt. Så .. damene, - mennene, Kjųpe det!
0
Hųyt
J - 3. dec. 2020
Wow. Naboene kunne kanskje hųre, jeg hadde trodd at den ville vęre som forgjengeren. Men den er i sųpla nå. Utrolig bråkete.
0
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet er fantastisk tar ikke lang tid å nå orgasme, du vil ikke bli skuffet
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Anbefalt av
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig kraftig vibe, den sterkeste jeg har opplevd så langt. En stor glede å ha på seg og en fantastisk matt finish av høy kvalitet. :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stilfulle og effektive leker
Anonymous - 13. mar. 2024
Vakker og stilig laget vibrator. Samboeren min er 63 år og har aldri prøvd sexleketøy før. Hun var litt skeptisk før hun prøvde den. Nå er den nesten uunnværlig. Den har åpnet nye dører og garanterer virkelig orgasme! Så et stort hurra for Little Blackie
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful