TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fleshlight Girls Abella Danger var 1

Fleshlight Girls Abella Danger

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 799,00
Inkl. mva.

Oversikt

Fleshlight Girls er formet og designet etter de aller hotteste pornostjerner i verden, og nå kan du få en tro kopi av Abella Dangers edle deler og oppleve hvordan det er å erobre henne. 

Den unike Danges strukturen er Abellas helt egne signaturmønster, laget for å gi deg fristende stimulering. Det myke sleevet er tøyelig, kan ta imot peniser i de aller fleste størrelser og byr på et rillete og knoppete interiør.

Bruk det sammen med vannbasert glidemiddel for å gi en deilig penetreringsopplevelse. 

Rengjøringen er enkel: ta sleevet ut av beholderen, skyller det med rennende vann og en mild såpe, og lar det lufttørke. Vi anbefaler at du bruker et fornyende pulver etter hver gang du har brukt og vasket det, for å opprettholde Fleshlightens mykhet, og så den er klar til neste gang. 

MerkeFleshlightSub-brandGirlsProdukt vekt (g)584InkludertVannbasert glidemiddelFull lengde (cm)25Indre dybde (cm)22Diameter (cm)9.3Indre diameter (cm)1.5Elastisk indre diameterJaIngredienserAqua, Glycerin, Methylpropanediol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Butylene Glycol, Tromethamine, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Flower ExtractGlidemiddelbaseVannbasertGlidemiddelets funksjonMasturberingPrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeRussisk, Tysk , Fransk, Spansk, EngelskSKU26381
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful