Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Go Surge Pink Lady Onaniprodukt var 1

Fleshlight Go Surge Pink Lady Onaniprodukt

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00kr 319,20
Inkl. mva.
kr 649,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight GO er et svært populært onaniprodukt til menn. Den er 17 % mindre enn normale Fleshlights, så denne er enkel å alltid ha med seg på farten. Åpningen er formet som en myk og imøtekommende vagina, og er laget i det fleksible materialet SuperSkin, som føles veldig naturtro. Hvis du i tillegg påfører litt glidekrem vil opplevelsen bare bli enda mer realistisk. Sleevet er innvendig utstyrt med riller, for å gi en ekstra pirrende opplevelse, og den kan brukes i et veld av ulike posisjoner. Du rengjør enkelt ditt onaniprodukt ved å skylle det i varmt vann, og etterfølgende benytte en sexleketøysrengjøring for ekstra høy hygiene.

MerkeFleshlight
Sub-brandGO
Produkt vekt (g)438
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)21.5
Indre dybde (cm)17
Diameter (cm)7.6
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Fransk, Spansk, Russisk, Rumensk, Ungarsk, Polsk, Italiensk, Nederlandsk, Engelsk
SKU14880
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gjør jobben
Kaos - 9. sep. 2021
Fleshlight leverer bra produkter, og denne får jobben gjort, men er ikke av de beste jeg har vært borti.
Beste jeg har prøvd!
Anonym - 10. sep. 2018
Vi er et par med mange leker og ut av de 6-7 vagina lekene for meg er dette definitivt den beste! Følelsen er meget meget naturtro (om ikke bedre), men den må brukes med lube.
Deilig tight vagina
Kalli - 5. sep. 2017
Deilig tight vagina som omslutter penis og gir en herlig samleiefølelse Den er mindre og mer håndterlig enn de større Fleshlightene
Fųrste gang
Ben Dover - 15. mar. 2021
Det er vilt. Jeg kom så hardt i det <3.
0
Min fųrste fleshlight noensinne
eks fynbo - 17. jan. 2018
Og en fantastisk overraskelse. Fin, myk og veldig stram og veldig effektiv, med fantastiske orgasmer sammenlignet med ekte vare = 98%. Husk glidemiddel. Godt jeg fant 'Sinful', og takk.
0
Stram og hot.
MH - 16. aug. 2017
Fleshlighten er strålende. Du kan enkelt justere friksjon og "sug" ved å dosere glidemiddel og legge det på en liten ventil i bunnen. Etterpå er den superenkel å rengjųre. Men som andre også har skrevet bųr du investere i pudderet som hųrer til, da silikonet ellers begynner å feste seg sammen, noe som gjųr det mer tungvint å bruke og rengjųre.
0
Skinnende kapell
Anonymous - 6. oct. 2017
Veldig nær den ekte varen, og knokene gir en fin liten vri. Du får et godt grep om tuben. Veldig lett å vaske, det trengs bare en halv liter vann for å få hele behandlingen i festlig stand. Det eneste negative jeg kan komme på er at plastringen rundt halsen for å holde hylsen på plass noen ganger løsner under bruk, og hylsen faller av en centimeter - 2 fra enden av pinnen, selv om dette kan forhindres ved å trykke den godt inn i røret, om nødvendig, og deretter limes til røret igjen hvis fabrikklimet svikter osv. Det er et flott rør for den første lommeboksen for eksperimentering, litt mer kompakt enn originalen, men har fortsatt nok lengde.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Meh
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke særlig behagelig. Problemet er at den er for løs/for stor og mønstrene gjør ikke så mye for meg.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Så godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt veldig behagelig og god elsker det! Knuller det hver dag. Også veldig hyggelig å få en handjob fra bruden med det også!!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nesten det beste
Anonymous - 13. mar. 2024
I likhet med "Lady - Sex in a Can" er disse mindre variantene utrolig stimulerende. Men: kanskje er det bare jeg som har vært dobbelt uheldig, men både "GO Surge" og "Sex in a Can" har hatt problemer/feil med å sitte fast i beholderen. På min Sex in a Can satt ikke lokket i bunnen fast. (Det er meningen at man skal kunne stramme det.) Og på GO Surge sitter ringen ikke helt fast pluss at den lille piggen på siden er mye mindre/kuttet av, dvs. at det indre hopper lett ut av beholderen når du snur den. Enda verre blir det når man kombinerer disse med smøremidler som gjør alt enda mer glatt. Sannsynligvis en glipp fra leverandøren, noe som er synd, for ellers er de best i test når det gjelder oss som ikke har en 30 cm stor.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful