Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Ice Lady Crystal Vagina var 1

Fleshlight Ice Lady Crystal Vagina

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 699,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight er verdens mest berømte vagina. Denne - Fleshlight Ice - er ekstra frekk på grunn av det transparente futteralet og hylsen. Du kan se gjennom Fleshlight når du bruker den, noe som gjør stimuleringen enda mer pirrende.   Foruten den realistiske skjedeåpningen har hylsen en stimulerende Clear Crystal tekstur som gir deg følelsen av å være sammen med en ekte kvinne.   Med enden av hylsen kan du skape et vakuum for en trangere penetrering med Fleshlight. Fremstilt av myk Real Feel Super Skin er Fleshlight veldig fleksibel og passer de fleste penisstørrelser.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med din Fleshlight for å gjøre opplevelsen mer realistisk.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Fleshlight Ice Lady Crystal, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   - Fleshlight Pudder.   - Fleshlight Wash.   - Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

MerkeFleshlight
Sub-brandIce
Produkt vekt (g)640
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)20
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)1.9
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11836
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Genial All rounder
Ernestus - 26. apr. 2022
Veldig bra fleshlight, som egner seg enda bedre enn de andre til å bruke med partneren. Materialet føles helt likt som andre fleshlights, og er enda mer gjennomsiktig enn bildene viser! Brukervennlighet får 4 stjerner, fordi den er litt masete å gjøre ren, ikke mer enn andre fleshlights. De må ofte tørke lenge.
Veldig fornųyd
A - 18. nov. 2020
Jeg kjųpte denne til mannen min, og han er ganske gal etter den - og jeg elsker å se ham bruke den. Vi synes begge den er veldig fint utfųrt og mannen min sier (og viser) at den fųles veldig bra i bruk. ANBEFALT GLIDEMIDDEL: Det er litt mer tungvint å rengjųre enn andre leker, men er verdt mindre innsats.
0
Fantastisk produkt!
OK - 5. oct. 2018
Kjųpte den med kjęresten min og vi er imponert over hvor bra et produkt Fleshlight Crystal er. Det anbefales på det sterkeste for både single og par som vil prųve noe nytt!
0
Nei
M - 29. jul. 2018
Selve fleshlighten er bare bra, men hylsteret fester seg og er praktisk talt umulig å åpne
0
Rett og slett fantastisk.
RK - 12. jul. 2018
Intet mindre enn fantastisk. Hot materialer, hot stimulering, LUCKY orgasme !!! Imidlertid trekker rengjųringen en stjerne ned ettersom tųrkeprosessen er lang
0
den er OK
Futte - 11. jul. 2018
Hvis du ikke strųr talkum på blir det veldig klissete, men ellers ok
0
Garantert kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Som med Fleshlights generelt, skuffer ikke denne, og gjennomsiktigheten gjør den enda mer tiltalende. Kanskje ikke så intens som noen fleshlights, men det er litt bra, fordi du kan nyte den lenger!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott ting. God kvalitet og stimulering, veldig realistisk!
Maskinoversettelse fra sinful.de
Så hyggelig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har hatt Fleshlight i noen år, og det begynner å vises ... Levetiden er ikke uendelig, og dette skyldes sannsynligvis hyppig bruk og det faktum at rengjøring og lagring ikke er lett å gjøre ... Det er litt vanskelig å vaske den og deretter tørke den før pulverisering... Men jammen er det deilig å putte litt glidemiddel i hullet og la kuken gli inn! Jeg har en gjennomsiktig og kommer til å kjøpe den igjen! Burde det være nok å kjøpe selve innholdet? Skal prøve noen forskjellige mønstre på innsiden neste gang! Du vil ikke bli skuffet og det blir mange injeksjoner med en Fleshlight som ditt neste sexleketøy! Lykke til! / Calle
Maskinoversettelse fra sinful.se
Klipp ut og lim inn.
Anonymous - 13. mar. 2024
Det holder ikke en meter. Materialet er rett og slett for klebrig. Det er for dyrt i smøremiddel. Og alt som inneholder ordet "ice" går i stykker så snart du ser på det. Jeg skal ikke kunne si om det er MIN penis som er for tykk, men Ice Lady er ikke lenger kjæresten min, hun er faktisk til utkastelse. Årets feilkjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful