Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Mr Limpy Packer Small var 1

Fleshlight Mr Limpy Packer Small

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 169,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Mr Limpy Packer Small er den perfekte packer for deg som foretrekker at det føles realistisk. Packeren er laget av Flehslights kjente Real Feel Super Skin-materiale som gir en følelse som minner veldig om ekte hud.  For å holde Mr. Limpy myk og deilig, bør du jevnlig pudre den med Fleshlight Pulver, som også beskytter den så den holder lenger.

Fleshlight Mr Limpy Packer Small har en totallengde på 10 cm, der skaftet utgjør 7 cm. Diameteren er 3 cm.

MerkeFleshlight
Sub-brandMr
Produkt vekt (g)180
Full lengde (cm)10
Diameter (cm)3
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14447
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjempe god til begynnere!
Max - 19. aug. 2023
Dette var min første packer og jeg er kjempe fornøyd! For meg funket det fint å bare ha i undertøyet men det er forskjellig for alle så klart. For noen som er mindre/tynnere er sikkert den minste best! Men selv jeg som er stor og litt mere tykk hadde en god opplevelse med den lille! Når jeg ser i speilet og tar bilder, ser jeg en klar forskjell som gir en kjempe god følelse som en transmasc person! Personlig kommer jeg nok fortsatt til å gå opp til medium etter hvert. Den er veldig myk og behagelig mot huden hvis du skal bruke den i undertøyet. Bitelitt kløe og uvant de første gangene, men det blir mere naturlig etter hvert. Jeg ville også tipse folk til å vaske den med såpevann og så støv av med maisstivelse så den ikke er klistrete. For prisen er denne helt perfekt! Jeg elsker den kjempe mye! Ville sterkt foreslå denne til de transmaskuline som ønsker å prøve det!
Fungerer bra
Transgutt - 5. feb. 2022
God kvaliet, enkel å bruke, ser realistisk ut. Sitter ikke fast av seg selv, så den kan bevege seg i buksa og se litt rar ut, spesielt ved trening
Endelig komplett
Meg - 26. oct. 2019
Et produkt som føles og ser naturtro ut, og som virkelig får opp selvtilliten til en transmann. Hatt min mr.limpy i ca 6 mnd og er meget fornøyd, det eneste som trekker litt ned er at ballene er såpass store at man i starten bruker litt tid på å finne ut hvordan man skal plassere den så det ikke ser ut som man har konstant ereksjon. Anbefales på det varmeste til de som vurderer å kjøpe en packer.
Mega fint
TaTa - 16. jan. 2021
Det er en veldig hyggelig packer; det hjelper mye med min dysfori. Det var kult å vite at jeg som transperson kunne finne en packer som passet. 10 av 10
0
Alias
Hvorfor ikke - 21. jun. 2020
Jeg fikk det fordi jeg tenkte 'hvorfor ikke?'. Etter å ha prųvd den, kombinert med en klitorisvibrator, er den faktisk veldig stimulerende. Den lille stųrrelsen gjųr at du lengter etter litt mer, men du kan alltids ta med deg en annen leke eller mannen ;).
0
God som fųrste packer
M - 17. may. 2021
Komfortabelt materiale og lett å sette på plass. Den holder seg bedre på plass med strammere truser, men ellers anbefaler jeg en sele eller lignende. Produktet var helt ok, selv om den for meg selv var litt mindre enn forventet, noe som betyr at en stųrre modell vil snaart vęre på vei. Hvis du er usikker, så er dette nok til å komme i gang, og du kommer til å bruke den ofte. :)
0
God packer for begynnere
Matteus - 15. dec. 2020
En god first packer for transmasculine mennesker, stųrrelsen fungerer best for en lavere og/eller mindre person. Pungen er litt stor, men du kan legge skaftet til siden for en mindre bule. Lett å skylle av men blir litt fett, noe som kan lųses med maisstivelse.
0
Utmerket første pakking
Anonymous - 2. feb. 2020
Jeg kjøpte Mr. Limpys packer (Small) som min første packer, og den har langt overgått forventningene mine. Materialet er behagelig å ta på, og packeren føles som å ta på hele tiden. Pakkeren er myk og føles ekte og er estetisk vakker. Den lille packeren ser ekte ut i bukser og føles behagelig mot huden. Uten noen form for sele kan packeren bevege seg, men ikke dramatisk. Det er enkelt å rengjøre Mr. Limpy med merkets egne produkter. Forsendelsen kom i en svært lite iøynefallende pakke. Det fulgte ikke med noen oppbevaringspose til selve packeren (den var pakket i en liten plastpose), så det er lurt å legge ved en oppbevaringspose når du bestiller, hvis du ikke vil ha packeren liggende på skrivebordet til alle.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kunne vært litt mer slitesterk, men ser perfekt ut og føles perfekt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte denne for første gang for 6+ år siden, det var min første packer og den eneste jeg hadde fordi jeg var så fornøyd at jeg aldri hadde lyst til å prøve noen andre. Den kunne vært litt mer holdbar, under varme og trykk/press i lang tid kan den omformes litt gran og er da fast så spesielt når den er ny og kan få små rifter ganske lett. Det er min eneste kritikk, den fungerer fortsatt og holder i mange år.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Første pakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott for første gang. Enkel å justere for å passe inn i trangere bukser. Mest komfortabel når du setter skaftet ned eller opp.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful