TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fetish klær

Uansett om du mangler inspirasjon til en frekk fetish-aften der hjemme eller om du forbereder deg til årets store fetish-fest, så har vi alt du trenger av fetish klær. Hos oss finner du både pirrende latex-kjoler og frekt latex undertøy til både ham og henne. Blant utvalget av bdsm klær finner du særlig materialer som lakk og latex, men også wetlook og skinn.

Mest solgte produkter

Fetish klær - utfordrende og sofistikert

Hva er fetish klær?

Du har sikkert hørt ordet fetish før, men vet du hva det egentlig betyr? Fetish betyr rett og slett en seksuell tiltrekning mot det som er annerledes, eller en sterk dragning mot et objekt eller materiale som har særlig stor seksuell makt over den enkelte. Fetish dekker dermed over mangt og meget, men forbindes ofte i erotikkbransjen med BDSM og erotisk dominans - altså bindeleker og rollespill - hvor det opptrer rekvisitter som BDSM piskbondagetau, BDSM mansjetter og bondage halsbånd.

Fetish klær til denne type seksuelle aktiviteter og leker er typisk fremstilt i materialer som lakk, lær, wetlook og latex, som gir et sexy, rått look. En av de mest populære materialene innenfor fetish klær er latex. Latex klær har blitt spesielt populært hos fetishister fordi materialet smyger seg tett inntil kroppen og gir et skinnende, forførende og kinky look. Fetish klær gjør det dessuten lettere for mange å tre inn i rollen som dominerende eller underdanig, fordi utøveren har en slags annerledes, materiell attribut å lene seg på. Gå på oppdagelse i vårt store sortiment av latex kjolerBDSM kostymer, latex undertøy, latex catsuits, stay ups og mye, mye mer. Hos Sinful finner du fetish klær i en lang rekke pirrende, eksklusive materialer til frekke og uskikkelige leker i alle avskygninger.

Hvilke BDSM klær trenger du til din fetish?

Mange av oss bærer på frekke fantasier som involverer noe som kanskje kan betegnes som litt ved siden av det normale. Vi er alle forskjellige - og gudskjelov for det. Kanskje er du typen som går rundt i all hemmelighet og drømmer om at partneren din kledde seg i et frekt kostyme når han eller hun gjør rent hjemme? Kanskje har du fantasert om å bli bundet på hender og føtter og pisket forsiktig på baken med en flogger eller spanket med en paddle? Hos Sinful elsker og hyller vi alle seksuelle fantasier og finurlige og fargerike preferanser. Derfor har vi også sammensatt et fantastisk sortiment av BDSM klær, som tilgodeser alle de skjønne kundene våre – uansett hvor langt oppe eller nede på kinky-skalaen de måtte befinne seg. Er du bare ute etter et par strømper eller hansker, har vi garantert et par på lager som vil falle i smak. Foretrekker du derimot mer avanserte former for BDSM klær og utkledning, kan du med fordel utforske vårt store utvalg av latex korsetterlatex masker og BDSM harnesses til både ham og henne.

Finn dine nye bondage klær hos Sinful

Uansett om du skal legge opp til en frekk aften der hjemme i det private eller delta i en kinky begivenhet f.eks. på en klubb, trenger du neppe søke videre på internettet for å finne det perfekte antrekket. Hos Sinful er sortimentet så omfattende og mangfoldig, at det dekker selv de villeste behov. Vi vet naturligvis godt at vårt brede utvalg av bondage klær kan være litt av en jungel å finne frem, og vi er jo tross alt Skandinavias største sexshop, så vi vil også kunne ha et utvalg som speiler dette. Derfor har vi også sørget for å ha en vanvittig kompetent kundeserviceavdeling full av eksperter som sitter klare til å hjelpe deg med det du måtte trenge hjelp til. Alle våre ansatte kan raskt og enkelt guide deg hele veien fra frekk fantasi til kyndig bruksveiledning og tips og triks til vedlikeholdelse av dine bondage klær. Hos vår kundeservice er alle spørsmål velkomne. Hvis du er fristet til å starte et helt nytt kapittel i ditt liv, hvor du kan utleve alle dine fetishfantasier, så er Sinful det helt rette stedet å starte.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful