Fetish klær

Uansett om du mangler inspirasjon til en frekk fetish-aften i hjemmet, eller om du forbereder deg til årets store fetish-fest, så har vi her på Sinful.no det du trenger. Hos oss finner du både pirrende fetish-kjoler og frekt undertøy til både ham og henne. Videre på siden finner du også alt mulig annet fetish-tilbehør, så du har de beste forutsetninger for å skape et stilfullt og helhetlig antrekk i pirrende fetish-stil. I utvalget av tøy finner du særlig materialer som lakk og latex, men også gummi og lær.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Cotton (1)
Lateks (30)
Lær (13)
Neopren (3)
Nylon (8)
Plastic (1)
Polurethane (2)
Polyamid (54)
Polyester (80)
Polypropen (1)
Polyuretan (6)
PU leather (4)
Silikon (1)
Spandex (4)
Split Leather (3)
Merke
Allure Lingerie (1)
Baci (1)
beGLOSS (6)
Black Level (19)
COLT (2)
Cottelli Collection (33)
Fever (2)
Fist It (1)
Guilty Pleasure (2)
Late X (23)
Male Power (2)
Master Series (5)
Mister B (5)
NEK (9)
Noir Handmade (23)
Obaie (4)
Obsessive (2)
Ouch! (3)
Rimba (3)
Sharon Sloane (2)
Spareparts (1)
SpareParts (1)
Sportsheets (1)
Strict (1)
Strict Leather (2)
SvenJoyment (27)
Svenjoyment (27)
Tailz (1)
Vivishine (6)
You2Toys (2)
Zado (9)
Vis alle 201 produkter
Du har sett 42 av 201 produkter
Vis flere

Fetish klær - utfordrende og sofistikert

Hva er fetish klær?

Du har sikkert hørt ordet fetish før, men vet du hva det egentlig betyr? Fetish betyr rett og slett seksuell tiltrekning av det som er annerledes, eller en sterk dragning mot et objekt eller materiale som har særlig stor seksuell makt over den enkelte. Fetish dekker dermed over mangt og meget, men forbinnes ofte i den erotiske bransje med BDSM og erotisk dominans - altså bindeleker og rollespill - hvor det opptrer rekvisitter som pisker og tau, mansjetter og bondage halsbånd. Fetish klær til fetishleker er typisk fremstilt i materialer som lakk, lær, wetlook og latex, som gir et sexy, rått look. En av de mest populære materialevalgene innenfor fetish klær er latex. Latex klær har blitt spesielt populært hos fetishister fordi materialet smyger seg tett inntil kroppen og gir et skinnende, forførende og kinky look. Fetish klær gjør det for mange lettere å tre inn i rollen som master eller slave, fordi utøveren har en slags annerledes, materiell attribut å lene seg på. Gå på oppdagelse i det store utvalget av kjoler, korsetter, sexy kostymer, undertøy, masker, catsuits, strømper, buttplug med hale og mye, mye mer. Hos Sinful finner du fetish klær i en lang rekke pirrende, eksklusive materialer til frekke og uskikkelige leker i alle avskygninger.  

Hvilke fetish klær trenger du til din fetish?

Mange av oss bærer på frekke fantasier som involverer noe som kanskje kan betegnes som litt ved siden av det normale. Vi er alle forskjellige - og gudskjelov for det. Kanskje er du typen som går rundt i all hemmelighet og drømmer om at partneren din kledde seg i et frekt kostyme når han eller hun gjør rent hjemme? Kanskje har du fantasert om å bli bundet på hender og føtter og pisket forsiktig på baken med en flogger eller spanket med en paddle? Hos Sinful elsker og hyller vi alle seksuelle fantasier og finurlige og fargerike preferanser. Derfor har vi også sammensatt et fantastisk sortiment av fetish klær, som tilgodeser alle de skjønne kundene våre – uansett hvor langt oppe eller nede på kinky-skalaen de måtte befinne seg. Er du ute etter en simpel og sofistikert g-streng, har vi garantert en på lager som vil falle i din smak. Foretrekker du mer avanserte former for utkledning, kan du med fordel utforske vårt store utvalg av korsetter, hetter og masker, fulle fetishkostymer, benklær med penis sleeves, bunnløse truser og jumpsuits, BH’er og hofteholdere, playsuits og t-shirts til både ham og henne.

Finn dine nye fetish klær hos Sinful

Uansett om du skal legge opp til en frekk aften hjemme i det private eller delta i en kinky begivenhet f.eks. på en klubb, trenger du neppe søke videre på internettet for å finne det perfekte antrekk. Hos Sinful er sortimentet så omfattende og mangfoldig, at det dekker selv de villeste behov. Vi vet naturligvis godt, at det kan være litt av en jungel å finne frem i den store fetish klær verdenen, og vi er jo tross alt Skandinavias største erotiske webshop, så vi vil også kunne ha et utvalg som speiler dette. Derfor har vi også sørget for å ha en vanvittig kompetent kundeserviceavdeling full av eksperter som sitter klare til å hjelpe deg med det du måtte trenge hjelp til. Alle våre ansatte kan raskt og enkelt guide deg hele veien fra frekk fantasi til levering til kyndig bruksveiledning og tips og triks til vedlikeholdelse. Hos vår kundeservice er alle spørsmål velkomne. Hvis du er fristet til å starte et helt nytt kapittel i ditt liv, hvor du kan utleve alle dine fetishfantasier, så er Sinful det helt rette stedet å starte.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no