Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Pink Lady Original var 1

Fleshlight Pink Lady Original

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00kr 319,20
Inkl. mva.
kr 699,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pink Lady er den originale Fleshlight. I dag er Fleshlight verdens mest populære vagina. Nesten like bra som den 'ekte varen' - noen vil påstå at den er enda bedre.   Den myke indre strukturen på hylsen er perfekt for menn med en relativt stor- eller sensitiv penis.   Pink Lady har en vaginalåpning og simulerer de intense følelsene av å være sammen med en ekte kvinne. Fleshlight føles meget realistisk takket være hylsen, som er fremstilt av Real Feel Super Skin.   Med enden på hylsen kan du lage et vakuum for en trangere penetrering.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel for å få den optimale nytelsen med din Fleshlight.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Pink Lady Fleshlight, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   -Fleshlight Pudder.   -Fleshlight Wash.   -Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

MerkeFleshlight
Sub-brandPink Lady
Produkt vekt (g)640
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)23
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)1.9
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU10081
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bruk heller hånden
Ratata - 23. aug. 2020
Som å stikke penis inn i en skum-madrass som avviser deg.
Frekk fru Fleshlight var det som skulle til
NoPointsFor2ndPlace - 23. jul. 2017
Jeg måtte prųve flere produkter for å finne den rette, men Fleshlight er perfekt. Fųrst var det ikke 100% optimalt for meg, men da jeg fant ut at det ville hjelpe å varme den opp i varmt vann fųrst, gjorde det meg glad. Det er veldig like “the real deal”. Kanskje litt struktur ville gjort susen, men jeg kjųpte med vilje ikke en av de med struktur da de er noe mindre. Jeg har prųvd flere produkter. Den fųrste var en Doc Johnson Chanel Pocket Pussy, og den var ALTFOR liten. Hodet mitt tittet ut da jeg prųvde å fųre den helt inn og det var altfor stramt. Det endte opp med et hull i veggen på produktet. Det er lenge siden... Nylig prųvde jeg et TENGA FLIP HOLE, men det var også for lite. Både for kort og for smal, slik at sidene blåste ut, og så knirket det voldsomt, og gled voldsomt under bruk. Det hųres kanskje kinky ut, men ikke når det er på grunn av at produktet truer med å gå i stykker. Stor skuffelse, selv om det virket smart med tanke på rengjųring, og jeg er sikker på at det er bra for en med en mer gjennomsnittlig stųrrelse på penis. FleshLight er perfekt for meg. OK, jeg har vel antydet at jeg nok er litt over gjennomsnittet der nede, men jeg sier ikke dette for å skryte, og jeg er absolutt ikke stor - 18,5 cm lang (på en god dag) og 14,5 cm i omkrets i midten - ikke enormt! Jeg tror bare du kaller det velutstyrt. Og jeg er ikke for stor for fru Fleshlight (jeg har forresten bare opplevd en gang at jeg var for stor). Jeg tenker litt på om jeg skal prųve en av de smalere Fleshlightene, for selve boksen er den samme, så litt struktur kan kanskje gi det siste du trenger. Jeg prųver kanskje, men ellers er den ekte varen alltid å foretrekke. Fru Fleshlight er imidlertid flink til å holde meg med selskap på en solokveld, og flybilletten hennes er også veldig billig når hun blir med på jobbreise i kofferten. Fremfor alt, KUNDESERVICE fra Sinful PERFEKT da jeg måtte gi opp IT-forholdet til Miss Teasing TENGA. 5 stjerner. De 4 stjernene for enkelhet er fordi det er litt vanskelig å rengjųre produktet, og 4 for orgasmegaranti på grunn av mangel på struktur. Sistnevnte kan gjųres hvis Fleshlight lager en for de velutstyrte med struktur. P.S. ;-)
0
Fleshlight Pink Lady Original
PE - 11. jul. 2012
Stimulerer og gir en fantastisk orgasme. Pink Lady lever fullt opp opp til mine forventninger og opplevelsen er på mange måter helt på hųyde med samleie. Produktet har skrukork, som er lett å sette på. Enkel å rengjųre og alltid klar for neste orgasme.
0
Passer derfor fantastisk
Mann 53 - 8. jun. 2020
Beskrivelsen sier: "Den glatte teksturen på sleevet gjųr den perfekt for menn med stųrre eller mer sensitive peniser enn normalt." Dette er hovvedgrunnen til at jeg er fornųyd med Original, og er en fornųyd bruker. Menn med en eksepsjonell lang og tykk penis har lęrt at det er veldig vanskelig å finne et onaniverktųy som kan skyves helt inn. Fleshlight Original er ofte valget menn med tykke peniser. Det finnes uendelig mange produkter, for eksempel Fleshlight, egnet for mindre peniser. Hvis brukeren har veldig sensitiv hud, kan Original vęre et bedre valg, uansett stųrrelse. Personlig er jeg en hengiven “forhudmann”, så det er mye fųlsomhet der. Jeg er også vant til å elske med kvinner som har fųdt, så savner ikke noen form for ultra-stramhet. Enten mini, semi eller maxi, med eller uten forhud, bųr man bruke rikelig med glidemiddel. Fleshlighten belųnner de hardnervede og velutstyrte med en sterk orgasme og utlųsning. I tillegg til det ovennevnte er den originale lett å vaske, tųrke og vedlikeholde. Sperm, glidemiddel og, til og med, spytt, er enkelt å vaske av den glatte indre delen, tųrker raskt og det er lett å påfųre pleiende pulver. Slik tar du vare på materialet lenge og du vil kunne bruke produktet lenge. Hygienen er også fortsatt god. Det er ikke verdt å krangle om sųvnproblemer, men personlig synes jeg designet til Original-munnen med tykke lepper er tiltalende. Hvis verden var perfekt, ville en Fleshlight holde seg på plass hvorsomhelst. Så én stjerne basert på brukervennlighet. Ellers anbefaler jeg den på det varmeste til de store guttenes lek!
0
God nok for de som har en stor penis
Anonym - 5. aug. 2017
For meg fungerer det ikke fordi jeg sannsynligvis har for liten penis og delvis ikke får vakuum når jeg bruker den. Penisen min er bare 14 cm lang og har en omkrets på 11 cm. Har sluttet å bruke den.
0
Glatt og fint
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er nå omskåret, så jeg ville ha noe som kunne håndtere vennen min med litt mer forsiktighet. Første gang gikk rimelig bra, det var omtrent som jeg håpet. Glatt og fint. Andre gang innså jeg at jeg trengte litt mer motstand og stramhet, så jeg byttet til en annen kinesisk variant jeg allerede har. Jeg foretrakk den også den tredje gangen. Jeg er ganske godt utstyrt, så det var ikke størrelsen, men snarere følelsen. Det tar som regel en stund før jeg kommer frem, så jeg kan liksom "bli sliten" om det ikke skjer noe ekstra.... Det er ikke dermed sagt at denne varianten ikke er realistisk. Kan nok sammenlignes med samleie med en kvinne som er skikkelig våt og klar. Skal gi det en sjanse til.
Maskinoversettelse fra sinful.se
En klassiker.
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du har reist hele veien rundt, kan det virke litt trivielt. Men det er et bra sted å begynne. Jeg har funnet ut av det. Du må investere i en av signaturmodellene. "Cyberskinnet" som brukes der, er av en helt annen støpeform.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det er flott.
Anonymous - 10. nov. 2021
Det er alltid hyggelig å få en ny kjæreste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Dårlig produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det føles definitivt ikke som ekte vare.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful