Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit var 1

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00kr 319,20
Inkl. mva.
kr 699,00kr 559,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette er den beste formen for trening som finnes! Med realistiske Stamina Training Unit (STU) fra Fleshlight kan du trene deg opp til å holde ut lenger i sengen. Masturbatoren er trangere enn den originale Fleshlighten og gir deg enorm nytelse på veien mot bedre ereksjoner.

STU er laget av Real Feel Super Skin som føles utrolig realistisk. Treningsmasturbatoren er dessuten fleksibel og passer derfor til de fleste penisstørrelser. Den ribbede indre strukturen gjør penetreringen utrolig pirrende og imiterer følelsen av samleie.

Kontroller trykket rundt penisen din ved å skru på lokket i enden av masturbatoren. Vri lokket hele veien rundt for å skape et vakuum som resulterer i intens stimulering av penisen din.

Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel i forkant av treningen for maksimal nytelse. Etter bruk rengjøres masturbatoren med varmt vann, og når den har fått tørke anbefaler vi å bruke et pleiende sexleketøyspulver for å holde materialet mykt og smidig.

Eksperttips! Varm opp hylsen i varmt vann før bruk for en enda mer realistisk opplevelse.

MerkeFleshlight
Sub-brandPink Lady
Produkt vekt (g)640
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)25.4
Indre dybde (cm)23
Indre diameter (cm)0.8
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeLyserosa, Gull
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU10082
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Passe trang og deilig
Bebbe - 18. sep. 2021
Virker godt. Den er passe trang og god. Eneste minus er at den kan bruke litt lang tid på å luft tørke etter rengjøring pga den trange innsiden. Ellers er den lett å skylle og rense gjennom.
Navnet sier alt
T-800 - 12. may. 2021
Dette er vel neppe en av Fleshlights bestselger uten grunn, den har en svært stimulerende struktur og det er en de beste jeg har eid. Om du skal kjøpe din første Fleshlight og er uskikker på hvilken du skal velge gå for denne, du kan ikke ta feil!
Gjør jobben
TFS - 22. oct. 2020
Min første fleshlight så har ingenting å sammenligne med, men den her funka bra for meg! Litt styr før og etter for å få den beste opplevelsen og samtidig beholde produktet best mulig, men vil tro det kommer godt med! Første gangen var litt rar, men ble fort vant til opplevelsen. Tror nok det her kan være en bra start for de som ikke har prøvd lignende før!
Trygghet kvalitet og deilige orgasmer
MrLister - 5. aug. 2019
Har lenge lekt med tanken, men det satt langt inne å bestille min første fleshlight. Et stort pluss var at verken hentemeldingen på telefonen, eller selve esken med produktet avslørte hva jeg hadde bestilt. Meget diskre og profesjonelt. Produktet er bare helt utrolig. "Huden" kjennes myk og god ut. Innvendig er det trangt og veldig stimulerende, og jeg har får noen helt fantastiske orgasmer. Kan ikke så tidlig si noe om effekten på min utholdenhet, men produktet er en slik glede å bruke. Personlig kjøpte jeg både fleshlight rens, glidemiddel og pudder. Dette har gjort bruken og rengjøringen for en nybegynner som meg til en lek, samtidig som produktet holder seg i god stand. Har ikke fått så mye tid med produktet som jeg skulle ønske, men jeg leker nå med tanken på å bestille min andre sleeve. Anbefales på det sterkeste.
5
Onkel Bjørn - 9. may. 2019
Dette var saker, har ikke hatt fleshlight på etpar år & det var på høy tid, hadde glømt hvor snadder det er, kan ikke sammenlignes med en vanlig tørr håndjager. jeg er forelsket.... velg fleshlightpussy!
Utrolig produkt!
Storm - 31. may. 2018
Dette er rett og slett et fantastisk stykke produkt. Jeg holder aldri lengre enn 5 minutt med denne. Jeg har ikke noe mer å tilføre enn hva de andre har skrevet. Nøytral adresse og merking på pakken, så du vil aldri få "det blikket " i posten ;) Du er garantert orgasme hver eneste gang men da er glidemiddel et must. Kjøp vannbasert glidemiddel. Fleshligten har et lokk bak der du justerer vakumet. Jo mer lukket den er jo bedre sugeeffekt får du. Ja det kan føles ut som at du blir sugd. Ikke nøl, bare kjøp!
Utrolig produkt!
Storm - 31. may. 2018
Dette er rett og slett et fantastisk stykke produkt. Jeg holder aldri lengre enn 5 minutt med denne. Jeg har ikke noe mer å tilføre enn hva de andre har skrevet. Nøytral adresse og merking på pakken, så du vil aldri få "det blikket " i posten ;) Ikke nøl, bare kjøp.
Ble ikke skuffet
C.B. - 30. may. 2018
"Jeg hadde lenge tenkt på å prøve dette onaniproduktet, men syntes det var litt dyrt, og det ser jo litt merkelig ut. Men jeg fikk kjøpt og testet det ut. Supergod orgasme. Veldig kraftig. Men bruk gjerne rikelig med glidekrem, da rillene innvendig skal være deilig glidende. Rengjøringen er det eneste minus. Det er ganske enkelt, men tar litt tid. Så overveier du å kjøpe en, så slipp hemningene og kjøp denne. Setter stor pris på min."
NK
N.K.K - 30. may. 2018
"Hadde lenge gått å tenkt på å kjøpe meg en Fleshlight Pink Lady, men har aldri hatt motet til å kjøpe en offentlig i butikk. Så fant jeg heldigvis Sinful, som sendte den i en helt diskré pakke, som om man bare hadde kjøpt klær eller noe helt annet. Synes helt klart at produktet er pengene verdt, særlig om man lar den ligge 5 min. i varmt vann før bruk, så får man helt klart en opplevelse som å være med en kvinne. Så alt i alt er dette noe jeg vil anbefale alle å kjøpe, veldig smart med justering av vakuum i bunnen, som gir en veldig deilig orgasme. 5 av 5 stjerner herfra. "
Bedømmelse av stamina training unit
Jepper - 30. may. 2018
"Jeg synes personlig at til generell bruk er den veldig god, fordi man kommer enkelt i gang på få sekunder. Materialet er veldig deilig, det kjennes og føles som om man er sammen med en faktisk kvinne, derfor stimulerer den også egen lyst til å bruke den igjen - snarest mulig =) Produktet er enkelt å benytte, man kan som sagt bare justere det slik man selv ønsker - stram eller luftig - og med glidekrem så er man klar. Med mindre man vil ha den i varmt vann først, men personlig synes jeg ikke det var nødvendig, fordi den er utformet så godt. Det er 100% sjanse for en dyp og deilig orgasme, hvis du bruker den på den måten man selv vil - og den stimulerer godt rundt penis. 5 stjerner fra meg. "
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful