Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack var 1

Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

Relaterte produkter
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00kr 319,20
Inkl. mva.
kr 899,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette er den beste treningen som finnes! Forbedre utholdenheten din og tren deg opp til å holde lenger med Fleshlight Stamina Training Unit (STU). Settet inneholder alt du trenger for å få mest mulig ut av onanistundene dine.

Den realistiske STU-en er laget av det livaktige materiale Real Feel Super Skin. Det fleksible sleevet passer til de fleste peniser og den indre, ribbede strukturen føles utrolig deilig, da den minner om en ekte vagina. Styr vakuumet som oppstår i sleevet ved å skru på lokket i bunnen av onaniproduktet.

I pakken finner du blant annet et Fleshlight Shower Mount dusjfeste og en Flight Adapter som lar deg feste din nye treningskamerat til harde, jevne overflater for håndfri nytelse. Med på kjøpet får du også det populære, vannbaserte glidemiddelet Fleshlube. Påfør rikelig med glidemiddel før du trenger inn i sleevet for en mer glidende og realistisk onaniopplevelse.

Etter bruk rengjøres sleevet med vann og Fleshlight Wash rensespray, som følger med. La sleevet lufttørke og pudre det deretter med Fleshlight Powder, som du også finner i pakken, for å holde sleevet mykt, smidig og ikke-klebrig, samt forlenge materialets levetid.

Eksperttips: Varm opp sleevet i varmt vann før bruk for en ekstra realistisk opplevelse.

MerkeFleshlight
Produkt vekt (g)640
InkludertDusjmontering, Fornyelsespulver, Glidemiddel, Sexleketøysrens
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)23
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)1.9
Elastisk indre diameterJa
IngredienserAqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Cellulose
PrimærmaterialeTPE
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14462
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Very strange lubricant
VasGen - 13. nov. 2023
Water lubricant inside the pack has a strange smell (smth sour) and stings the skin during its using. May be this is an expected behavior but a Sinful water lubricant (which was ordered separately) doesn't have such problems. Other liquids inside the pack are OK. No issues with other parts of the pack
Meget enkel i bruk og meget god følelse
Bs - 17. apr. 2022
Meget enkel i bruk og meget god følelse
Bra produkt!
M - 20. feb. 2022
Første gang jeg prøver noe slikt! Lett å bruke, lett å rengjøre og kommer i mål. Veggfeste var en artig ting, men slet litt med å holde seg på veggen
Bra pakkeløsning.
Helge - 2. nov. 2021
Dette er en bra pakkeløsning hvor du får alt du trenger i ei pakke. Selve STU ser fin ut og fungerer til akkurat det den skal. Ganske lett å rengjøre, noe knot å tørke, men stort sett greit. Sugekoppen er kraftig og holder godt fast på glatte overflater. Justeringsskruen for å justere vinkelen på virker noe spinkel, men er ikke det. Den holder godt i den vinkelen man ønsker. For meg er ikke stimuleringen så intens som det teksten skal ha det til, men for all del, den gjør akkurat den den skal og du kommer til å komme!! God mengde med rensespray og glidemiddel. Og veldig greit med pulveret som gjør materialet silkemykt og fresht igjen!
Mye for pengene!
Bekymret Chincilla - 24. oct. 2021
Et godt startpunkt hvis du er ny til Fleshlights da du får veldig mye for pengene. Å kjøpe alt i denne pakken for seg selv ville kostet nesten dobbelt så mye. Produktet er veldig stimulerende, så ingenting å utsette der. Bare husk å vask produktet skikkelig etter hver gang du bruker det. Det vil si ikke bare skyll den igjennom med vann og leketøysrens men ta hylsen ut av plast dekselet og vrenge det helt så du kommer godt til innsiden og får ut alt av glidemiddel og kroppslige væsker! Hvis du er redd for å ødelegge hylsen, ikke vær det. Den tåler svært mye. Det siste du vil er å la bakterier og sopp bruke hylsen som et fuktig og næringsrikt vekstkammer!
Verdt hver eneste krone!
Fleshcum - 18. sep. 2020
Har etter et års eie brukt denne noen hundre ganger snart! Fortsatt ingen vond lukt, og like hel. Den er utrolig stimulerende. Gir alltid en god orgasme, den er seriøst vanedannende :) Også fint at man kan stille inn litt vakum med lokket. Medfølgende produkter virker også veldig bra.
Fornøyd med første kjøp.
solo.mr - 4. may. 2020
Jeg har ikke brukt andre fleshlight produkter før og etter denne fikk jeg mer lyst til å prøve ut andre produkter av fleshlight, Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack er tilfredsstillende og veldig lett å bruke/vaske.
Multiorgasme
SpeedyGonzales - 26. oct. 2018
Det er lenge sida jeg klarte å få en multiorgasme, men med hjelp av denne skjedde det nærmest av seg selv. Klaska den på veggen i dusjen, kan anbefales!
Varm glidekrem
Anon - 13. mar. 2018
Fleshlighten er utmerket men ikke så stram. Og her trodde jeg at jeg hadde en stor penis. Guess not. På med to strikker rundt og den blir deilig stram. Men den glidekremen som følger med bruker jeg. Den varmer opp penis og det syns jeg ikke noe om. Sinfuls egen glidekrem er bedre.
Super
Gonzo - 2. jan. 2018
Var litt usikker på om den var noe for meg, da jeg har klart meg fint med labben, men nå hadde jeg noen kroner til overs så jeg kjøpte den. Og det var bare som pokker... Skulle bare kjøpt den for lenge siden
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful