Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory 8ight Lovering var 1

Fun Factory 8ight Lovering

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory 8ight Lovering er en veldig myk og fleksibel penisring for både hans og hennes nytelse.   Ringen gir ham en optimal ereksjon og hun får samtidig klitorisen stimulert med den lille kulen på toppen. Snu ringen og den vil gi analstimuli i stedet.   Ringen er myk og komfortabel å bruke. Den er fremstilt av medisinsk silikon og inneholder ikke ftalater.   Vi anbefaler at du smører den med vannbasert glidemiddel for å få en mest fornøyelig opplevelse.   Det er mulig å dytte kulen ut av ringen og bruke den på penis og testiklene.   Når du kjøper Fun Factory 8ight Lovering, anbefaler vi at du bestiller:   - Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   - Fun Factory's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Merkelig svindel
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er utformet på feil måte. Knotten sitter for høyt og treffer ikke følsomme punkter på kvinnen. Ringen er stram - så stram at det blir smertefullt når ereksjonen vokser.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Stilig nytelse...
Anonymous - 13. mar. 2024
Først og fremst er dette et fantastisk produkt. Det ser ikke ut som et sexleketøy i det hele tatt. Faktisk er det mer som en tannpussgreie for babyer:-) Materialet er fint og mykt og blir enda bedre når du bruker glidemiddel. Vi kjøpte den fordi vi hadde lyst til å prøve en penisring som ikke bare mannen min, men også jeg kunne få noe ut av. Og det kan man trygt si at jeg fikk. Den strammer fint rundt ham. Jeg kjente ikke så stor forskjell på ereksjonen hans (kanskje fordi den lille blomsten tok all oppmerksomheten min:-)), men han kjente det tydelig selv. Den lille blomsten gjorde definitivt underverker på meg. Den stimulerte akkurat der den skulle - og det hele endte godt:-) Jeg anbefaler den på det varmeste. Spesielt på grunn av designet og ikke minst på grunn av funksjonen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Godt materiale, men feil konstruksjon for oss
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvaliteten er myk og behagelig, men ballen sitter feil i forhold til oss og er mer til bry enn til nytte. Dessverre måtte vi ta den av.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det er altfor stramt
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er altfor stram og ikke fleksibel nok hvis du har en stor, fyldig penis. Elastisiteten er for dårlig og den ga meg manglende blodsirkulasjon og røde blåmerker der den ble plassert. Bruk en penisring med vibrator i stedet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
for stramt
Anonymous - 13. mar. 2024
Til tross for en mindre penis virket den for trang. Så jeg brukte en hobbykniv og skar hullet større, og det hjalp, så nå er den lettere å ta på og føles ikke trang.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful