Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Amor Dildo Nude var 1

Fun Factory Amor Dildo Nude

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Amor er en av de mest populære dildoene her i nettshoppen og det er ikke uten grunn.  Dildoen er perfekt til deg som vil eksperimentere med sexleketøy for første gang, fordi den er litt mindre en de realistiske dildoene. Selv om den er litt mindre, har den allikevel en naturtro tykkelse. På grunn av formen er Amor også velegnet til anal stimulering og kan brukes sammen med en strap-on sele. Foten i bunnen av dildoen fungerer som en sugekopp, slik at du kan sette Amor fast på harde og glatte overflater. Dermed kan du også bruke dildoen håndfritt. Amor er myk og behagelig i bruk, men såpass stiv at den gir deg optimal stimulering. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel for at innføringen og opplevelsen skal bli bedre. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vakkert og enkelt design med en god form som treffer perfekt
Anonymous - 9. mar. 2014
Pluss: Har en god størrelse og form som gjør det enkelt å treffe på akkurat riktig sted. Fin, enkel design som ser innbydende ut og ikke for dominerende. Minus: Grov overflate som gjør at din egen fuktighet ikke er nok. Smøremiddel er et must. .
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Red Naughty.....
Anonymous - 9. aug. 2014
God og deilig dildo. Realistisk størrelse, fin og smidig og fester seg lett til overflater. Smøremiddel må brukes da egen fuktighet definitivt ikke er nok.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke helt i luften...
Anonymous - 5. may. 2016
Dette er en ok dildo. Overflaten er ru og krever glidemiddel før den er behagelig å bruke. Men når det er sagt, er det et flott sexleketøy. Dildoen er lett å manøvrere og fin å ha i hånden. Størrelsen er en smakssak, for min del kunne den godt vært litt større ;) alt i alt er det en utmerket dildo.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful