Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Be One Fingervibrator til Par var 1

Fun Factory Be One Fingervibrator til Par

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør de frekke berøringene ekstra intense med den smarte Fun Factory Be One Fingervibrator til Par.

Med sitt ergonomiske design smyger Be One seg på plass mellom dine egne eller partnerens fingre som en naturlig forlengelse av kroppen.  

Den lille vibratoren har to motorer med 4 pirrende vibrasjonsnivåer og 1 mønster som skjemmer bort de erogene sonene hos dere begge. Den fleksible og bøyde tuppen gjør at den treffer akkurat der den skal og den myke silikonoverflaten føles deilig mot huden.

Be One kan nytes under både sololek, samleie og oralsex. Den er spesielt god under forspill hvor hendene får lov til å gå på oppdagelse eller nyte kjente lystpunkter som klitoris, brytvorter eller det sensitive mellomkjøttet.

Fun Factory Be One er både oppladbar og vanntett, og har en praktisk tastelås som gjør det mulig å ta den med reisen. Det følger med en magnetisk ladekabel og praktisk oppbevaringseske. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Morsomme ting
Anonymous - 5. jun. 2021
En morsom ting å bruke for ekstra pirring ved kjærtegn. Med litt glidemiddel glir den også ekstra godt rundt kroppen. Ulike vibrasjonsmoduser. Synd at oppbevaringsboksen ikke er holdbar nok til å ha med i vesken (gikk ganske fort i stykker). Litt vanskelig å lade, må holde øye med den runde laderen (magnet) for ikke å rulle bort og miste kontakten. Ellers bra.
Maskinoversettelse fra sinful.se
En brukervennlig og morsom leke.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd det med min kone under samleie, og det var lett å få tilgang til, og jeg likte det. Vi har også prøvd det på meg, og åh hvor jeg likte det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
en hånd i spillet
Anonymous - 10. jun. 2020
Den er veldig god. Kona mi bruker den på seg selv når hun er øverst, eller til å skjemme bort mellomkjøttet mitt når hun suger meg. Jeg bruker den på klitoris eller brystvortene hennes som forspill. Vi er fornøyde med det.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Konas første spruteorgasme
Anonymous - 10. jul. 2020
Vårt beste kjøp herfra noensinne. Med et godt grep fikk vi den inn i kona, og det endte med hennes første spruteorgasme. Det har vært i sengen med henne nesten hver gang siden. Vi er veldig fornøyde med kjøpet vårt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Erstatning for Rocks Off
Anonymous - 10. jul. 2020
Jeg har alltid likt en mer "hendig" vibrator for når jeg leker med meg selv hjemme. Men dessverre mistet jeg min elskede Rocks Off, så jeg kjøpte denne i stedet for å prøve noe nytt. Og det var en flott erstatning! Denne føles mer naturlig mellom fingrene, så jeg slipper å sitte under dynen med en skjev hånd.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful