Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Big Boss G5 Oppladbar Dildovibrator var 1

Fun Factory Big Boss G5 Oppladbar Dildovibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 095,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Big Boss er litt større enn normale dildoer og er derfor et opplagt valg for deg som ønsker ekstra fylde og stimulering.  

Big Boss’ fyldige og naturtro form forsterkes av de kraftfulle vibrasjonene. Dildo vibratoren har et meget stilrent design. Især det myke medicinske silikonet, som den er laget av, gjør den meget flott å se på og røre ved. Den har en myk og silkeglatt overflate, som gjør den ytterst behagelig å bruke.

Dildoen er oppladbar og du trengrer derfor aldri å tenke på å kjøpe nye batterier eller være nervøs for at batterierne blir tomme midt i klimaks. Fun Factorys Click 'n' Charge -USB-lader følger med i pakken. 

Vibratoren har en såkaldt KeyLock funksjon, som forhindrer den i å starte av seg selv i skuffen eller i kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3-5 sekunder for å låse opp leketøyet ditt. Når du har aktivert den har du hele 12 forskjellige vibrasjonsmuligheter å velge imellom. Og hvis du holder FUN-knappen inne, vil den loope vibrasjonsinndstilling som du er i gang med.

Dildo vibratoren har et ergonomisk utformet håndtak i enden, som gør den meget enkel å håndtere. Og hvis du bruker litt vannbasert glidemiddel sammen med den, føles den bare enda glattere og myk. 

Big Boss er vanntett og kan derfor uten problemer nytes mens du er i dusjen. Du rengjør den også enkelt: Skyld den i varmt vann og bruk deretter en sexleketøysrens, for ekstra god hygiene. 

 I 2016 vant den en Red Dot pris for beste design.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)339
Full lengde (cm)22.8
Innførbar lengde (cm)17.7
Diameter (cm)4.4
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)40
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNorsk, Spansk, Kinesisk, Russisk, Fransk, Finsk, Nederlandsk, Svensk, Engelsk, Italiensk, Japansk, Tysk , Polsk, Dansk
SKU11145
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Myk og sexy.
B - 8. mar. 2021
Prųvde denne fine store dildoen og den er bare supersexy, både i kvalitet og stųrrelse. Men skal du ha den i bakenden må du trene litt, men når du klarer det, er det deilig. :)
0
YUMMY YUMMY ??
Lone - 17. oct. 2020
Fint å ha en vibrator som er flott .... akkurat som mannen min
0
Big Boss
M - 25. apr. 2020
Veldig enkel å bruke og pent utfųrt og materiale. Stųrre enn jeg forventet, noe som var en positiv overraskelse. Ųnsker flere nivåer av vibrasjoner, den hopper mye. Ikke spesielt stųysvak.
0
Stor og mektig
Fyren - 22. may. 2019
Stor og kraftig dildo. Fint design og enkel å bruke, Hullet i håndtaket får den ikke til å gli selv om du har glatte fingre..
0
Å ja
Sarah - 7. feb. 2018
Den er stor. Jeg manglet en dildo som bedre matcher det mannen min er utstyrt med, og laget i silikon fremfor gelé. Ettersom det bedre oppnår ens kroppstemperatur, og er generelt glattere. Jeg starter med å fųre inn litt om gangen til jeg er helt våt og klar. Big boss gir en sikker orgasme og gir en herlig fųlelse av å bli fylt.
0
Meget godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget godt produkt
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Stort!
Anonymous - 9. jan. 2022
Jeg kjøpte den til kona (meg selv, siden jeg liker å pushe ting på kona). Virkelig stor og tar litt tid å bli vant til for oss. Vibrasjonen er også veldig høy, og hun sier at alt annet enn den minste justering ødelegger følelsen av at jeg gir oralsex samtidig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stor sjef
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte en av disse til en ung dame som liker en litt tykkere bar. Hun ga den 9/10. Etter å ha fulgt med på nettstedet, kan jeg kommentere at når du leker med denne, trenger du ikke å vente veldig lenge på en utgivelse.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Den var overraskende stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en veldig bra ting, jeg elsker vibrasjonene og jeg kan få leketøyet inn, men det er ikke det beste for meg, jeg har ikke klart å finne g-punktet med det heller, selv om det er der det skal være spesielt bra. Det føles fullt når det er i, og vibrasjonene kan ikke understrekes nok, det er mange vibrasjonsinnstillinger, og det er enkelt å justere dem under bruk. Du kan fortelle at leketøyet er veldig bra, selv om det ikke er det mest passende for deg, men jeg kan ikke finne mye å klage på, et leketøy som dette gjør det bare ikke for deg. Jeg tror en mer erfaren, mer penetrerende bruker ville få mer ut av dette leketøyet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Saftig og spektakulær!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte dette produktet fordi jeg ønsket noe litt mer robust for prostatastimulering. Produktet er faktisk veldig stort, spesielt for rumpa, og det tok meg en stund å varme det opp og en bøtte med glidemiddel før jeg fikk plass til det. Riktignok var jeg kanskje litt utålmodig og tok ikke mye med mindre leker før trangen til å prøve den vant. Leketøyet fylte meg til randen, og da jeg beveget det, fikk prostataen min et slikt kick at det rant ut over hele fronten. Leketøyet er bygget slik at selv om vibrasjonsmotoren er nær håndtaket og det ikke er noen vibrasjonsmotor på spissen, bærer den robuste silikonen vibrasjonene gjennom hele leketøyets område. Jeg syntes vibrasjonsmodusene var unike og nye sammenlignet med andre leker jeg har prøvd, og det var et forfriskende pluss. Det svingende, gjennomsiktige håndtaket var definitivt en fin touch når du bruker leketøyet, spesielt med tanke på mengden glidning. Kudos til designerne for det, da det gir mulighet for litt mer lystbetont bruk under glatte forhold. Leken var veldig stille etter min mening, og den eneste grunnen til at jeg ikke gir den fem stjerner er at LELO-merkevareproduktene jeg eier er stillere. Et lite minus på kontrollene også. Spesielt midt i vanviddet ble vibrasjonsmodus og intensitetsendring forvirret mange ganger ... på en eller annen måte ser det ut til at det kunne ha vært et halvt sekund mer tid til å registrere om tastene var lange eller korte trykk. Men alt i alt et helt kvalmende flott produkt for prostata-disiplin, hvis du ikke er en senblomstret ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful