Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Bubbles Oppladbar Vibrator var 1

Oversikt

Bubbles er en veldig god dildovibrator til deg som er nybegynner og som kanskje er på jakt etter din første dildo. Den er også perfekt hvis du bare ønsker er dildo i en mindre størrelse.

Dildovibratoren har en søt boblete form og et meget feminint design. Bubbles blir elsket av kvinner som liker sexleketøy som har et diskret og stilrent utseende. Kanskje Bubbles ser liten ut, men ikke la deg lure, for den er utrolig effektiv. Dildovibratorens klumpete form gir god vaginalstimulasjon og den er litt bøyd, som gjør det mulig for deg å stimulere g-punktet.

Bak dildoens søte ytre gjemmer det seg 11 kraftige vibrasjonsnivåer og -mønstre, som går fra skånsomme til kraftige vibrasjoner. Vibrasjonene er lydsvake, slik at du kan være helt diskret når du bruker med den. Bubbles er en oppladbar dildovibrator, som lades med en USB-lader, som følger med i pakken.

Bubbles er ftalatfri og laget i medisinsk silikon, som gjør den meget myk og behagelig i bruk. Den er 100 % vanntett, så du kan fint nyte den i dusjen.

For at du skal få en glidende og behagelig stimulering, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy. Når du kjøper Fun Factory Bubbles Dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Factory Bubbles Oppladbar Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful