TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Clit Kit Limited Edition Vibratorsett var 1

Fun Factory Clit Kit Limited Edition Vibratorsett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Scrolle, klittre eller den gode gamle å ta på seg selv. Det finnes mange måter å si det på, men kort sakt er dette boksen som gjør deg i stand til å nå et helt nytt nivå av personlig utforskelse og nytelse. 

Ikke bare med en, men med to leketøy som kan dekke behovene i de over 8000 nerveneendene du har i din egen klokkeblomst. Med denne duoen kan du ta rampelyset og spille så mye klittarsolo så mye du orker!

Stronic Petite Pulsatorens herlige form er skapt for å penetrere inn i de dype delene av vaginaen og stimulere de indre delene av klitoris. Den kraftige kåthetskompanjongen har en deilig bølgete overflate, myk silikon, fem hastigheter og 3 bevegelsesmønstre. 

Som om det ikke var nok kan du legge til den vidunderlige Volita vibratoren. Den slanke vibratoren er laget for å stimulere deg på utsiden og har en silkemyk overflate som senuelt snor seg omkring klitoris. Hvis du har lyst på litt kos et annet sted er den også utmerket til å kjærtegne brystvorter, øyreflipper, hals eller et hvilket som helst annet valgfritt område som trenger litt ekstra kjærlighet. 

De to vibratorene sammen synger vakre harmonier som vil få gledessangen til å pumpe helt ut i fingerspissene. Dette er leketøy som passer den gøyale, spontane og utforskende. Siden de begge er vanntette, fantastisk stille og passer i veska, kan de bli med deg overalt og på alle de deilige innfallene du skulle få. 

For å opprettholde god hygiene skal du vaske de to nye gledesgiverene med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful