Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Cobra Libre 1 Penis Vibrator  var 1

Fun Factory Cobra Libre 1 Penis Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Cobra Libre 1 er den originale penisvibratoren fra Fun Factory. Den stimulerer deg med kraftige vibrasjoner og effektiv pirring av penishodet, glansen og den ytterste delen av skaftet. Cobra er laget i mykt silikon, som klemmer behagelig rundt penisen og gir deg en glatt og stram følelse. Silikonets fleksibilitet gjør at penisvibratoren kan brukes av menn i alle størrelser. Innvendig har Cobra Libre to kraftige, men lydsvake, motorer som stimulerer penisen din med pirrende vibrasjoner. Det 3 knapper på oversiden av vibratoren, som du bruker til å skifte mellom intensiteten av vibrasjonene. Når du har valgt vibrasjonen du liker best, kan du enten nyte det håndsfritt eller bevege vibratoren frem og tilbake. Cobra Libre 1 er 100 % vanntett, som gjør den enkel å rengjøre. Bruk varmt vann og evt. Fun Factorys eget Cleaner Sexleketøys Rengjøring for best resultat. TIPS: For å oppnå best og mest levende opplevelse, bør du bruke et vannbasert glidemiddel under leken. Medfølger: USB-lader.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God og kraftig vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ble veldig overrasket over kraften i vibratoren i dette produktet og trodde egentlig ikke det var noe jeg ville klare å få av meg, men jeg kan ta det igjen! Alt i alt et fantastisk produkt som er utrolig lett å rengjøre og gir en veldig god og annerledes følelse sammenlignet med vanlig sex.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful