Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Cobra II Penisvibrator var 19

Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 295,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Len deg tilbake og nyt målrettet stimulering med denne oppgraderte versjonen av penisvibratoren fra Fun Factory. Cobra II byr på pirrende vibrasjoner som vil gi deg fantastiske orgasmer, enten du leker alene eller sammen med en partner.

Alt du behøver å gjøre er å legge penishodet inn i vibratorens åpning - uansett om penisen din er slapp eller stiv. Du behøver altså ikke å foreta deg noe som helst - vibrasjonene gjør all jobben for deg.

Den 8 cm dype åpningen har kun plass til den øverste delen av penisen din, og vibrasjonene rettes dermed mot det mest sensitive området. Vibratorens to støysvake motorer stimulerer tuppen av penisen, glansen og penisstrengen med 11 kraftfulle mønstre som strømmer gjennom den silkemyke silikonoverflaten.

Fleksibiliteten i silikonet gir deg en behagelig onaniopplevelse og vibratorens ergonomiske form gjør at den er enkel å håndtere, uansett om du nyte vibrasjonene liggende, sittende eller stående.

Cobra II passer til alle penisstørrelser og vibratoren vil føles ekstra innbydende og deilig hvis du smører den inn med vannbasert glidemiddel.

Eksperttips! Få kraftigere orgasmer ved å kombinere vibratoren med en penisring.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)308
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)40
Vibrasjonshastigher11
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU10558
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Omtrent like spennende som en barbermaskin
Hermes - 17. jan. 2023
Alt for svak, alt for trang og alt for bråkete. Du får omtrent samme effekt om du holder en barbermaskin inntil løken.
Funker som den skal, men litt kjedelig
TT74 - 14. jul. 2021
Gjør det den lover. Grei å bruke både alene og for å leke med andre, men er litt kjedelig. Lett å rengjøre. Lager en del lyd.
Utrolig bra
Per - 4. dec. 2020
Bra
Utrolig bra
Per - 4. dec. 2020
Bra
Funker dårlig
E - 20. jan. 2020
Kjennes solid ut men ikke nok vibrasjon til at det funker for meg. Litt liten så burde finnes i en støre variant, kjennes som jeg ikke kommer helt ordentlig inn i den. bråker masse, mye støy av denne. Jeg blir slapp før noe skjer. Kan desverre ikke anbefale denne.
Meget bra!
Anonym - 6. jan. 2020
Bedre enn det meste!
En fin gave til kjæresten
Thale - 23. dec. 2019
Denne kjøpte jeg til min kjære! Det er en god pris på e slikt produkt, men det finnes både positive og negative siden ved den. Det er et flott produkt med godt materiale. Den ser fin ut, og den tar heller ikke mye plass—> fin å ta med på tur. Produktet er brukervennlig og lett å forstå seg på. Få knapper, som heller ikke er for sensitive ved berøring, og den er lett å håndtere. Tåler også vann, positivt på flere kanter: den kan tas med i dusjen, og er lett å vaske. dette produkter lager noe lyd, men ikke for voldsomt. Et lite minus ved denne er noe dårlig utvalg av «stryke» på vibrering. Den er ikke superkraftig. Den var også uvant for min kjæreste å bruke, så det tok ganske lang tid før han kom. Da produktet er ganske «lite» er det uvant at den ikke plasseres over hele penis. Alt i alt det er vi fornøyd med kjøpet, og bruker mange produkter fra sinful.
Unrukelig
Per - 4. mar. 2019
Totalt bortkastede penger,. Vibrasjonene er behagelige men er lysår i fra å gi noen nytelse som kan lede til orgasme. Ingen ønslelig effekt overhode. Men sol nevnt vibrasjonene er behagelige og virker avslappende og gjorde meg søvnig.
Annerledes og godt
Michael - 30. may. 2018
"Man bør kanskje vite før man bestiller denne, at det er vesentlig mindre plass i den, enn hva bildene forteller. Touchpanelet kan trøble litt, da det 'automatisk' justerer seg til omgivelsene. Trikset er å koble oppladeren i kort tid til, da dette vil nullstille touchpanelet. Produktet er ganske annerledes og et fint supplement til å bruke som et parleketøy."
Beste sexleketøyet jeg har prøvd!
Jeppe - 30. may. 2018
"Cobraen er effektiv og gir en svært god og avvekslende opplevelse. Den har et fett design, er diskré - og viktigst: kan enkelt rengjøres, så hygienen er i orden. Legger også med: - Orgasmegaranti - Vibrasjonene kiler deilig, helt ned i beina og rundt anus. Nytelsen er på topp med denne. - Vibrasjonene kan varieres, som er deilig, da mekanisk stimuli kan bli noe ensartet. Man kan også skru ned, når man når høydepunktet, så man unngår overstimuli. Et lite minus: - Touch displayet kan tulle litt, da det er svært følsomt hvis man kommer borti. Det er likevel å leve med. Alt i alt det beste sexleketøyet til menn jeg har prøvd. En klar anbefaling fra meg!"

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful