TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator var 1

Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Svært mange kvinner drømmer om dype og intense G-punktsorgasmer, og med det stilige Delight G-punktsvibratoren fra Fun Factory er dette mulig. Massasje av G-punktet krever nemlig sexleketøy med en bøyd del, og det er nettopp hva du får med Delight.

Håndtaket i den ene enden gir den både en ergonomisk form og at den er lett å styre. Du slår på vibratoren på knappene på toppen, og dermed kan du velge mellom 11 forskjellige pirrende vibrasjonsmønstre.

Når du har innført Delight, finner du ditt G-punkt ved å "løfte" Delight vekk fra klitoris og dreie den vekk fra magen. På den måten legger du et press opp mot ditt G-punkt med den avrundede enden Delight har. G-punktet stimuleres best hvis du beveger den avrunde enden av vibratoren i små støtende bevegelser opp mot G-punktet. Når Delight er plassert riktig og du slår på vibrasjonene, blir du stimulert både på G-punktet samtidig som "ryggen" på vibratoren vil stimulere din klitoris.

Delight G-punktsvibrator er laget i et svært stilig design, og kalles av mange "Svanen", på grunn av sin kurvede utforming. Den er fremstilt i medisinsk silikon og designet til å passe alle kvinner.

Delight G-punktsvibrator er oppladbar, og lades enkelt med USB-kabelen som følger med.

Delight er mange sexologer og sexeksperters foretrukne sexleketøy. Den har vunnet flere priser, som f.eks. Red Dot Design Award, nettopp på grunn av sitt vakre design.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Evigvarende vibrator
Jeg har hatt denne vibratoren siden 2008 (11 år(!)), og den fungerer fortsatt akkurat som den skal. Den er søt å se på, treffer g-punktet perfekt, er stillegåen... Les mer
M - 3. aug. 2019
Godt grep rundt sakene!
Flott design. Designet og lydsvakheten gjør at det blir mye mer estetisk å ha sexleketøy - det er bra. Vibratoren virker svært godt - det er genialt tenkt at ma... Les mer
Sanne - 12. jul. 2017
Godt grep rundt sakene!
Flott design. Designet og lydsvakheten gjør at det blir mye mer estetisk å ha sexleketøy - det er bra. Vibratoren virker svært godt - det er genialt tenkt at m... Les mer
Sanne - 12. jul. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful