Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Duke Oppladbar Prostatavibrator var 1

Fun Factory Duke Oppladbar Prostatavibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 699,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Duke er en effektiv vibrator utviklet for å stimulere prostataen din - også kjent som det mannlige G-punktet. Den er ideell for prostata stimuli grunnet dens ergonomiske form. Vibratoren har de riktige vinklene for presist å stimulere ditt P-punkt.   Duke har kraftige vibrasjoner til å gjøre alt arbeidet mens du kan slappe av og nyte de 6 ulike vibrasjonsnivåene. Bruk den alene eller sammen med partneren din.   Den er fremstilt av medisinsk silikon og er derfor meget komfortabel å bruke. For enda mer nytelse anbefales det å bruke et vannbasert analglidemiddel.   Duke er oppladbar så du slipper å tenke på batterier. I pakken følger det med en magnetisk Click'N'Charge-lader, som tilkobles gjennom USB.  Når du kjøper Fun Factory Duke, anbefaler vi at du bestiller:   - Et vannbasert anal glidemiddel.   - Fun Factory's vibratorrens.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)141
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)45
Vibrasjonsmønster3
Vibrasjonshastigher2
PrimærmaterialeSilikon
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Italiensk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Kinesisk, Fransk, Spansk, Svensk, Japansk, Tysk , Finsk, Dansk, Russisk
SKU10984
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott for å treffe akkurat det rette punktet
Mikael - 22. feb. 2019
Det kan vęre litt vanskelig å få den på plass de fųrste gangene, men når den fųrst sitter som den skal treffer den der alle de beste punktene. Virkelig et godt kjųp! Den blir ikke sittende hvis du beveger deg for mye, men den skal ikke dette ned, etter min mening.
0
super anal vibrator
lasse jensen - 10. jan. 2014
Veldig god vibrator. Du må bare venne deg til det hvis du er en nybegynner. Den er veldig bra for å gi orgasme, av godt materiale, lager ikke mye stųy og gode former på vibratoren.
0
En frekk liten sak
Jens - 22. nov. 2013
Ganske bra vibrator i et fint materiale. Er litt vanskelig å få på plass, men når den fųrst er inne, blir den sittende, selv med mye bevegelse. Kan derfor klart anbefales å bruke sammen med sin partner. Vibratoren er ikke så kraftig som jeg hadde håpet, men også uten å vęre slått på fungerer den bra på grunn av formen. Alt i alt et godt lite sexleketųy.
0
Du vil ikke angre på dette kjųpet
René - 16. jul. 2012
Denne Prostata Vibratoren er veldig god, men den er ikke for nybegynnere da den krever litt ųvelse, men når du fųrst har blitt vant til å bruke en anal dildo, så bųr alle kjųpe denne flotte Prostata Vibratoren. Husk å bruke litt vannbasert glidemiddel. Den passer perfekt og den er relativt stųysvak og du får de flotteste orgasmer.
0
Fun Factory Duke Oppladbar Prostatavibrator
Hessuli - 18. apr. 2020
Sexleketųy av god kvalitet. Vibrasjonen var justerbar og intens, men til å begynne med måtte jeg lęre meg å bruke den for å finne rett punkt. Jeg er fornųyd med kjųpet, men den eneste ulempen er at den ikke har et indikasjonslys som viser deg når batteriet er fulladet.
0
Leketøy av god kvalitet
Anonymous - 12. jun. 2017
Leketøyet gikk lett på plass og traff riktig sted selv om jeg ikke er en veldig erfaren bruker. Vibrasjonen var sterk og føltes bra, men lyden i vibe var ganske høy. Alt i alt fornøyd med kjøpet. Det eneste som kunne vært bedre er vibrasjonens posisjon, for nå er det ganske vanskelig å sette seg ned med den. Forblir på plass under sex, noe som er en god ting
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kraftig vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er nesten for kraftig. Jeg har ikke fått orgasme av den, men det er kanskje bare meg,
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful