Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Elegance Oppladbar Dildovibrator var 1

Fun Factory Elegance Oppladbar Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Elegance gir deg både fylde, kraftige vibrasjoner og et stilig design. Dildovibratoren hører til under de store dildoene på markedet, men den har en realistisk størrelse. Elegances form er ikke naturtro, og vil derfor kunne gi deg helt andre typer stimulasjon enn "den ekte varen".Elegance har en spiss form, som gjør det mulig å stimulere meget målrettet, opp mot skjedeveggen. Dildovibratoren har 9 forskjellige vibrasjonsnivåer, og vibratoren er støysvak. dere bunnen har den et ergonomisk håndtak, slik at den er meget enkel å kontrollere. Elegance er ikke bare en stimulerende dildo, den er også pen å se på. Overflaten, som er laget i medisinsk silikon, gir Elegance et meget stilrent utseende og gjør den også meget behagelig å bruke. På tross av den myke overflaten, er den stiv nok til å kunne stimulere deg, optimalt. Dildoen er oppladbar. En USB-lasom er inkludert når du kjøper vibratoren. Dildovibratoren er vanntett, så du kan enkelt nyte den i dusjen.

For enda større nytelse, bør du også bruke et egnet glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factory's 'Toyfluid' Glidemiddel til Sexleketøy. Når du kjøper Elegance Dildo Vibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig sak
Anonymous - 12. nov. 2012
Dette produktet har mange fordeler: Jeg har den i fargen "blackberry", og den er virkelig vakker - både i bruk og på nattbordet. Den er laget av et supermykt materiale som er behagelig mot huden. Til tross for størrelsen er den relativt enkel å sette inn fordi den har en litt spiss form. Den har mange vibrasjoner og programmer - alle er superfine. Produktet har egentlig ingen ulemper. Det er ikke helt lydløst, men det er veldig stille sammenlignet med mange andre sexleketøy på markedet. Den er litt vanskelig å håndtere for nybegynnere, så bruk den med rikelig med glidemiddel og hvis du synes at størrelse (og ytelse) faktisk betyr noe ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful