TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Elegance Oppladbar Dildovibrator var 1

Fun Factory Elegance Oppladbar Dildovibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Elegance gir deg både fylde, kraftige vibrasjoner og et stilig design. Dildovibratoren hører til under de store dildoene på markedet, men den har en realistisk størrelse. Elegances form er ikke naturtro, og vil derfor kunne gi deg helt andre typer stimulasjon enn "den ekte varen".Elegance har en spiss form, som gjør det mulig å stimulere meget målrettet, opp mot skjedeveggen. Dildovibratoren har 9 forskjellige vibrasjonsnivåer, og vibratoren er støysvak. dere bunnen har den et ergonomisk håndtak, slik at den er meget enkel å kontrollere. Elegance er ikke bare en stimulerende dildo, den er også pen å se på. Overflaten, som er laget i medisinsk silikon, gir Elegance et meget stilrent utseende og gjør den også meget behagelig å bruke. På tross av den myke overflaten, er den stiv nok til å kunne stimulere deg, optimalt. Dildoen er oppladbar. En USB-lasom er inkludert når du kjøper vibratoren. Dildovibratoren er vanntett, så du kan enkelt nyte den i dusjen.

For enda større nytelse, bør du også bruke et egnet glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factory's 'Toyfluid' Glidemiddel til Sexleketøy. Når du kjøper Elegance Dildo Vibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful