Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Ellove Dildovibrator i Silikon var 1

Fun Factory Ellove Dildovibrator i Silikon

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du en fyldig dildo som føles som ”den ekte vare”? En dildo hvor størrelsen er naturtro men designet er diskré? Så er Fun Factorys Ellove Dildo Vibrator perfekt.   Den lett bøyde formen og de kraftige vibrasjonene gir deg en stor nytelse, som føles veldig realistisk. Designet er meget enkelt og stilrent, men stimulasjonen er veldig kraftig og stimulerende.   Du styrer Ellove dildoens 11 vibrasjonsnivåer på plus- og minus knappen nederst på dildoen, hvor du også finner en såkalt turboknapp. Holder du den inne, vil du avbryte vibrasjonsmønsteret som er i gang, og i stedet oppleve en konstant og kraftig vibrasjon.   Ellove er fremstilt i 100 % medisinsk silikon og er som alle andre Fun Factorys produkter ftalatfri. Silikonen gir dildoen en veldig myk overflate, som føles enda mykere hvis du påfører det Fun Factorys vannbaserte glidemiddelet Toyfluid, som vi varmt kan anbefale.   Dildoen er 100 % vanntett og kan derfor nytes i dusjen og rengjøres under vannkranen uten problemer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En dildo som fungerer.
Anonymous - 8. jan. 2012
Produktet kan vibrere på flere forskjellige nivåer, fra veldig sakte til veldig intenst. Den kan skape tre forskjellige vibrasjonsmønstre som er gode for å oppnå orgasme. Negative merknader: Det er vanskelig å føle seg frem til knappene når du er på slutten av reisen og bare trenger den siste biten. Det lukter rett etter bruk. Positive bemerkninger: Den er superenkel å rengjøre, den er veldig mottakelig for smøring og føles veldig fin i materialet. Batterilevetiden avhenger av hvor ofte og hvor mye den brukes. Men alt i alt ca 2-3 timer ved moderat bruk. Umiddelbart etter bruk lukter det, men dette forsvinner i løpet av et par timer når den er rengjort og lagret trygt, selvfølgelig. Den slites VELDIG sakte. Denne dildoen gjør det den skal gjøre og anbefales på det sterkeste fordi den ikke har gitt noen negative opplevelser overhodet. 4/5
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful