Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Flexi Felix Analkuler var 1

Fun Factory Flexi Felix Analkuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Flexi Felix, er et mykt og fleksibelt analkjede, som er et must-have hvis du eksperimenterer med analstimulasjon. Uansett om du er nybegynner eller erfaren innenfor området så er Flexi Felix et sikkert valg. Analkjedet er satt sammen av fem kuler i forskjellige størrelser. De første kulen som føres opp er den minste, og så blir de gradvis større. Er du nybegynner anbefaler vi at du starter med én kule. Etterhvert som du blir mer komfortabel med bruken kan du føre flere kuler inn. Flexi Felix vil krølle seg sammen innvendig etterhvert som du fører det inn og skaper ikke ubehag eller problemer på grunn av lengden. Flexi Felix er designet i høykvalitets myk medisinsk silikon, hvilket gjør denmeget behagelig i bruk. Analkjedet har et håndtak til to fingre, som gjør det vesentlig lettere å trekke Flexi Felix ut.

For enda større nytelse, bør du også bruke et egnet glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factory's 'Toyfluid' Glidemiddel til Sexleketøy. Når du kjøper Fun Factory Flexi Felix Analkuler, anbefaler vi at du også kjøper:  - Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
gode perler for nybegynnere
Anonymous - 12. jan. 2014
Kjøpte disse da jeg aldri hadde kjøpt perler før og likte produktet umiddelbart. Det er av godt materiale og en god størrelse på håndtaket. det er veldig langt, men ikke veldig stort, så selv om det var behagelig, følte jeg at det var for lite for meg. Så hvis du er på utkikk etter perler som nybegynner, kan jeg anbefale disse!
Maskinoversettelse fra sinful.se
morsomt og herlig
Anonymous - 13. mar. 2024
En flott ting å bruke når det er første gang. Plutselig var den helt oppe, og mannen kom lettere fordi jeg hadde den på mens vi elsket og jeg var derfor mer stram. Anbefales!!! Bruk avslappende analglidemiddel !!!!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Søt, men for myk
Anonymous - 12. jul. 2012
Den lever virkelig opp til navnet sitt, for den er veldig fleksibel - og kanskje litt for fleksibel. Den er supersøt, og hvis du liker analsex, synes jeg absolutt at den bør være i samlingen din. Den er imidlertid litt for myk å bruke, så du må varme den godt opp før du setter den inn.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flotte nybegynnerleker
Anonymous - 8. feb. 2013
"Flexi Felix" er en flott leke for nybegynnere. Den er veldig myk og smidig, og de små kulene endrer ikke mye størrelse - de er på størrelse med vindruer, men mer langstrakte. Hvis du leter etter ett leketøy for å starte anal stimulering, la det være Felix! Den er superkomfortabel å bruke og kan være perfekt for nytelse bare i seg selv, eller som opptakt til noe større ;) Hvis du liker litt fastere stimulering, kommer imidlertid leketøyet til kort - det kan være flott å starte med denne og deretter gå videre til et annet leketøy. Til tross for det litt irriterende "ansiktet" på bildet, tror jeg ikke du kan se det under bruk - det er bare praktisk å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful