Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B var 1

Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Cup er det ergonomiske og designvennlige alternativet til bind og tamponger fra populære Fun Factory. Kommer her i en praktisk pakke med to ulike størrelser; str. A og B. 

Koppen samler opp menstruasjonsblodet og den tømmes og skylles etter behov, dog senest hver 12. time. Du får på den måte frihet til å drive med sport, gå i badstue og til og med nyte erotisk lek, selv om det er den røde tiden om måneden. 

Fun Cup kan benyttes av kvinner i alle aldre, og finnes i to størrelser. Str. A er velegnet til lett blødning, kvinner under 30 eller deg som ikke har født. Str. B er en smule større, og egner seg til kraftige blødninger, kvinner over 30 eller deg som har født vaginalt. 

Den behagelig silikonkoppen er særlig anatomisk utformet, slik at den følger din kropp og gir maksimal sikkerhet. Det følger med en oppbevaringspose, slik at du enkelt og diskré kan ha din Fun Cup med på farten. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den rosa! Perfekt !
Linda - 24. apr. 2021
Har prøvd flere forskjellige merker, dette er dem desidert beste så langt. Den blå var litt stor men den rosa er helt magisk. Plopper lett når den settes inn og er veldig lett å ta ut. Har født og blør en del, men likevel- den rosa
Fantastisk
Mie - 8. may. 2018
Når du bare knekker koden for hvordan den fųres inn, fungerer Fun-koppen supergodt. (Vęr tålmodig, det lųnner seg) Bytt om nųdvendig mellom de 2 stųrrelsene etter behov, f.eks natt/dag. Må egentlig si jeg er veldig fornųyd, super bra produkt.
0
Vanskelig å lęre seg å bruke, men veldig bra etterpå.
Xx - 25. mar. 2018
Det er vanskelig å lęre seg å bruke koppen så den sitter stramt, men når du fųrst har tatt den på deg er det en lettelse å slippe å huske og skifte hele tiden!
0
Kjęrlighet!!!
Lina - 13. jun. 2019
Har aldri brukt menskopp fųr, så dette var fųrste gang. Jeg har ikke blitt vant til å sette den inn ennå, men det kommer med tiden. Elsket den fra dag én (i går). Det var litt irriterende å hele tiden tenke «hva om den dette ut», men man fųler knapt at den er der når man fųrst har satt den inn. Jeg valgte A&B da jeg ikke visste hvilken stųrrelse jeg trengte, og det er et flott alternativ å ha for alle som er usikre, da det lar deg prųve det ut. Jeg er veldig fornųyd og vil anbefale dette produktet til alle vennene mine !!
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful