TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack str. A var 1

Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack str. A

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Fun Cup er det ergonomiske og designvennlige alternativet til bind og tamponger fra Fun Factory. Her kommer det i en praktisk 2 pack i størrelse A.

Du får frihet til å drive med sport, gå i badstue eller til og med nyte erotisk lek selv om det er den røde tiden i måneden. Koppen samler opp menstruasjonsblodet og tømmer og skyldes etter behov, dog senest hver 12. time. 

Fun Cup kan brukes av kvinner i alle aldre og kommer o ti størrelser. Str. A er velegnet til lett bløding, kvinder under 30 eller til deg som ikke har født. Str. B er litt større og egner seg derfor særlig til kraftigere blødninger, kvinner over 30 og til deg som har født vaginalt. 

Den flotte silikonkoppen er særlig anatomisk utformet, slik at den følger din kropp og gir maksimal sikkerhet. Det følger med oppbevaringspose slik at du enkelt og diskré kan ha din Fun Cup med på farten. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste jeg har hatt
Jeg har brukt menskopper i 15 år og de har alle hatt den tradisjonelle formen. Jeg har hatt vanskelig for å få dem til å åpne seg opp skikkelig og det tok allti... Les mer
Lucy - 16. nov. 2020
Fantastisk
Jeg har tidligere prųvd en annen kopp som jeg ikke fikk til å virke. Denne er fantastisk på grunn av formen. Du må prųve deg litt fram, men når du fųrst har fun... Les mer
P - 19. mar. 2018

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful