Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack str. A var 1

Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack str. A

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Cup er det ergonomiske og designvennlige alternativet til bind og tamponger fra Fun Factory. Her kommer det i en praktisk 2 pack i størrelse A.

Du får frihet til å drive med sport, gå i badstue eller til og med nyte erotisk lek selv om det er den røde tiden i måneden. Koppen samler opp menstruasjonsblodet og tømmer og skyldes etter behov, dog senest hver 12. time. 

Fun Cup kan brukes av kvinner i alle aldre og kommer o ti størrelser. Str. A er velegnet til lett bløding, kvinder under 30 eller til deg som ikke har født. Str. B er litt større og egner seg derfor særlig til kraftigere blødninger, kvinner over 30 og til deg som har født vaginalt. 

Den flotte silikonkoppen er særlig anatomisk utformet, slik at den følger din kropp og gir maksimal sikkerhet. Det følger med oppbevaringspose slik at du enkelt og diskré kan ha din Fun Cup med på farten. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste jeg har hatt
Lucy - 16. nov. 2020
Jeg har brukt menskopper i 15 år og de har alle hatt den tradisjonelle formen. Jeg har hatt vanskelig for å få dem til å åpne seg opp skikkelig og det tok alltid mange forsųk uansett hvor harde kopper jeg brukte og hvor mange barn jeg hadde fųdt. Men disse har en annen form og de fungerer kjempegodt! Jeg kan ikke forestille meg at noen vil ha problemer med disse. Toppkarakter!
0
Fantastisk
P - 19. mar. 2018
Jeg har tidligere prųvd en annen kopp som jeg ikke fikk til å virke. Denne er fantastisk på grunn av formen. Du må prųve deg litt fram, men når du fųrst har funnet teknikken er det enkelt.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful