Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Jazzie Dildovibrator var 1

Fun Factory Jazzie Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Jazzie Dildovibrator er perfekt for deg som vil eksperimentere med sexleketøy for første gang. Jazzie er beskjeden i størrelsen og kan brukes både innvendig og på klitoris. Den strukturererte overflaten gir deg ekstra stimulering i skjeden og gjør opplevelsen ennå med nytelsesfull. Dildovibratoren har ett konstant og pirrende vibrasjonsnivå som styres via skrulokket nederst på vibratoren. Vibratoren kan nytes hvor du vil - også i dusjen, ettersom den er 100% vanntett.  For best mulig følelse anbefaler vi deg å buke en vannbasert glidekrem sammen med Fun Factory Jazzie. Etter bruk renses vibratoren med varmt vann og eventuelt en sexleketøysrens.  Vibratoren bruker 2 stk. AA-batterier som selges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Garantert orgasme
Anonymous - 1. mar. 2018
Den er superfin og enkel å bruke siden den bare har ett vibrasjonsnivå! Den er spesielt god for klitoris. Den buede formen gjør at dildoen stimulerer fanatisk når den brukes i skjeden, blant annet kan den brukes til ekstremt opphissende G-punktsstimulering. Bruk den med glidemiddel eller økologisk mandelolje. Dildoen er vanntett, så du kan ta den med deg i dusjen - for meg er den en vinner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superdeilig
Anonymous - 13. mar. 2024
En superdeilig dildo-vibrator med en bunnsolid orgasmegaranti. Veldig stillegående sammenlignet med andre jeg har prøvd. Kan brukes både alene og sammen med en partner. Alt i alt en veldig fornøyd kunde herfra (Y)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful