Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator var 1

Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 345,00kr 1 143,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lady Bi er en ytterst effektiv dobbelvibrator fra den velkjente tyske produsenten Fun Factory, som er kjent for å lage sexleketøy av høy kvalitet og med et spennende design.

Lady Bi er en oppgradering av “lillesøsteren” Miss Bi. Denne har et lenger skaft, og vil gi ekstra mye stimulasjon i skjeden. Utenom å pirre deg innvendig, er den også utstyrt utvendig med en liten, fleksibel og kraftfull klitorisvibrator. Denne vibratoren skal nok kunne sende deg til den syvende himmel.

Vibratorene i Lady Bi har individuelle motorer i skaftet og på klitorisvibratoren. De kan derfor vibrere uavhengig av hverandre, men fremdeles samtidig, så her skal det finnes mange muligheter for å eksperimentere med forskjellige pirrende vibrasjonskombinasjoner. Begge motorene kan vibrere på mange ulike måter og nivåer - fra det helt milde til de svært kraftige og pulserende.

Vibratoren er ftalatfri og fremstilt i medisinsk silikon. Den er svært behagelig å benytte, med sin myke og fleksible silikonoverflate. Den er også utstyrt med et ergonomisk utformet håndtak, så den skal være enkel å betjene og styre. Det er på håndtaket du også styrer alle de deilige vibrasjonene, gjennom + og - knappene.

Lady Bi er utstyrt med en såkalt “Key Lock”-funksjon. Det innebærer at den ikke kan starte av seg selv i nattbordsskuffen eller i kofferten. Funksjonen deaktiveres enkelt ved å holde “FUN”-knappen nede i ca. 1 sekund, så skal den være klar til bruk.

Lady Bi er oppladbar, så her behøver du ikke bekymre deg over batterier. Det følger med en Click’N’Charge-lader som lades gjennom USB-tilkobling.

Du vil virkelig elske Lady Bi hvis du leter etter en stilig og deilig vibrator full av kraft, og ikke vil gå på kompromiss med hverken design eller kvalitet.

Vibratoren er vanntett, så du kan også ta den med i dusjen eller i badekaret. Den rengjøres derfor også enkelt under varmt vann. Bruk etterfølgende gjerne en sexleketøysrens for å sikre god hygiene. I 2016 vant Lady Bi en Red Dot-pris for beste design.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)283
Full lengde (cm)22
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)4
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)30
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher7
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Fransk, Tysk , Russisk, Svensk, Dansk, Engelsk, Japansk, Finsk, Norsk, Italiensk, Polsk, Kinesisk, Nederlandsk
SKU15189
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fin vibrator
Sommerjenta - 4. jul. 2017
Jeg er svært positivt overrasket over denne vibratoren, så jeg vil gjerne anbefale den til andre! Den er enkel å bruke og etter et par ganger fant jeg raskt min favorittenkombinasjon av vibrasjoner både utvendig og innvendig. Og ettersom den ikke er altfor lang kan den komme helt i bunn, slik at den utvendige vibratoren treffer alt det gode utpå. Materialet blir utrolig mykt og glatt når det kommer glidemiddel på, så det vil jeg absolutt anbefale å bruke uansett hvor "klar" man sev er. Alt i alt et virkelig godt kjøp, som jeg er sikker på at jeg vil få glede av i lang tid! 1000 takk!
Helt fornųyd
Overraskelsen - 2. apr. 2019
Intense orgasmer, perfekt stųrrelse, fin form.. veldig fint materiale både til bruk og også i forhold til hygiene/rengjųring,.. relativt kraftige men passende vibrasjoner.
0
Veldig fin vibrator
Sommerjenta - 28. jun. 2017
Jeg er virkelig positivt overrasket over denne vibratoren, så vil gjerne anbefale den til andre! Den er ganske enkel å bruke og etter noen få ganger fant jeg raskt min favorittkombinasjon av vibrasjoner både utenpå og inni. Og fordi den ikke er for lang, kan den komme helt til bunns, så den eksterne vibratoren treffer alle de gode punktene på utsiden. Materialet blir utrolig mykt og glatt når glidemiddel påfųres, så jeg vil absolutt anbefale det, uansett hvor "klar" du er. Alt i alt er det et veldig godt kjųp som jeg er sikker på at jeg kommer til å ha glede av lenge! Takk.
0
Kraften er der, men på bekostning av fųlsomhet
Vibratortester - 14. aug. 2021
Jeg forventet mye av dette produktet basert på anmeldelser og en testvinner. Den er laget av materialer av svęrt hųy kvalitet; solid og kraftig. Klitoralstimulator-delen er litt for hard for meg, og den sitter litt for tett, men du kan finne riktig vinkel. Det er en smakssak, men jeg antar at jeg kommer til å bruke de roterende vibratorene igjen, som fungerer bedre for meg ettersom de stimulerer g-punktet, i stedet for bare intense vibrasjoner eller klitorisstimulator-deler i form av ųrer eller horn som stimulerer mer fųlsomme punkter. Irritert over det dyre feilkjųpet, men forhåpentligvis kan denne anmeldelsen hjelpe noen hvis du sammenligner ulike produkter og tenker på dine egne preferanser.
0
Virkelig fin vibrator
Sommerjenta - 4. jul. 2017
Jeg ble virkelig positivt overrasket over denne vibratoren, så mye at jeg vil anbefale den til andre! Den er ganske enkel å bruke og etter et par ganger fant jeg favorittkombinasjonen av vibrasjoner både inni og utenpå. Siden den ikke er så lang, får du den helt inn, noe som gjųr at eksternvibratoren vibrerer alle på de gode punktene utenfor. Materialet blir utrolig mykt og glatt når du smųrer glidemiddel på, så jeg vil anbefale å bruke det sammen med vibratoren, uansett hvor "klar" du måtte vęre. Alt i alt er det et skikkelig godt kjųp som jeg garantert kommer til å ha glede av i lang tid fremover! Tusen takk!
0
Virkelig god vibrator
Anonymous - 7. apr. 2017
Denne vibratoren overrasket meg på en veldig positiv måte, så jeg anbefaler den gjerne til andre! Den er enkel å bruke, og etter noen få gangers bruk fant jeg min favorittkombinasjon av innvendig og utvendig stimulering. Og fordi den ikke er for lang, når den helt ned til bunnen, slik at den eksterne vibratoren treffer veldig godt. Materialet er utrolig mykt og glatt, spesielt når du bruker glidemiddel, så jeg anbefaler den virkelig, uansett hvor "klar" du er for action. Alt i alt et veldig godt kjøp som jeg er sikker på at jeg kommer til å ha glede av i lang tid fremover. Tusen takk skal dere ha!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svært sensuell og stimulerende vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har blitt veldig positivt overrasket over denne vibratoren. Det ømme materialet glir lett dypt og gir en herlig følelse. Jeg elsker håndtaket med løkken og knappene, som gir deg kontroll over vibratoren hele tiden. Du er sjefen. Den har forskjellige vibrasjonsintensiteter og vibrasjonsrytmer, og du kan enkelt styre dem etter dine behov. Den kan brukes som klitorisstimulator, og den er også et flott analleketøy. Og det er verdt å nevne at den er veldig enkel å rengjøre, og den leveres med en praktisk USB-lader - så du slipper å tenke på batteriet. Flott leketøy for singellek og sammen med partneren din.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg anbefaler!
Anonymous - 2. nov. 2018
Jeg liker det veldig godt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Helt strålende
Anonymous - 13. mar. 2024
Miss bi er et av de beste leketøyskjøpene, den har en pris, men etter min mening er den virkelig verdt pengene! Det er mange fargealternativer, og justeringen er veldig enkel. Materialet var mye finere her enn i noen av de billigere lekene jeg kjøpte i begynnelsen. Dessuten er miss bi ikke det mest støyende leketøyet, ja, det lager støy, fordi leketøyet virkelig har en veldig kraftig motor, men i det minste bor i en delt leilighet, høres ikke støyen fra miss bi utenfor rommet og forårsaker ikke en pinlig situasjon. Så egentlig en av favorittene mine, selv om det er sant at jeg kanskje er litt feil lengde for å få mest mulig ut av dette, men det har egentlig ikke plaget meg mye, trenger bare å finne riktig vinkel.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kona er fornøyd
Anonymous - 11. dec. 2021
Super kvalitet
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful