Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator var 1

Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en kraftfull og effektiv klitorisvibrator, som med sikkerhet kan bringe deg til klimaks hver eneste gang du bruker den? Da burde du prøve Fun Factory LAYA II.

Vibratoren er en ny og forbedret utgave av den populære og verdenskjente Fun Factory LAYAspot. Den nye utgaven stimulerer deg med enda kraftigere vibrasjoner og er oppladbar, slik at du kan bruke den igjen og igjen.

Den har en ergonomisk form, så du enkelt kan plassere den akkurat der hvor det føles best. Klitorisvibratoren er lydsvak og har forskjellige vibrasjonsmønstre. Vibratoren har en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3 - 5 sekunder for å låse opp sexleketøyet ditt.

Fun Factory LAYA II er laget i Tyskland. Den er fremstilt av medisinsk silikon og har en silkemyk overflate. Vibratoren lades enkelt opp med en magnetisk USB-kabel som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God, kraftig vibrator
Sofie - 24. sep. 2018
Jeg kan anbefale LAYA II på det varmeste Kjęresten min elsker å se meg bruke den og han bruker den til og med selv på meg. Materialet er deilig og mykt og den passer godt i hånden. Jeg liker en sterk vibrasjon og det får jeg her. Den er enkel å bruke og batteriet varer veldig lenge. Jeg liker spesielt godt at du kan lade den og slipper å tenke på batterier.
0
En fin liten vibrator
Nikoline - 13. mar. 2017
Jeg synes Laya II er en veldig god vibrator. Den er enkel å bruke, lade og rengjųre. Og den er også rimelig stille. Den passer også veldig godt i hånden og har en helt perfekt stųrrelse. Jeg er veldig fornųyd med min, og kan anbefale den på det varmeste til andre kvinner.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful