TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger var 1

Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Det fargerike utseende på denne Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger gjemmer en enda kraftigere motor enn noen annen Laya vibrator har prestert. 

Vibratoren er en ny og forbedret utgave av den populære og verdenskjente Fun Factory Laya II i svart. Den nye utgaven stimulerer deg med enda kraftigere vibrasjoner og er oppladbar via en magnetisk USB-kabel, slik at du kan bruke den igjen og igjen.

Den har en ergonomisk design, så du enkelt kan plassere den akkurat der hvor det føles best. Både alene, eller med selskap i dobbeltsengen.

Klitorisvibratoren er lydsvak og har forskjellige vibrasjonsmønstre inkl. en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3 - 5 sekunder for å låse opp sexleketøyet ditt.

Fun Factory LAYA II er laget i Tyskland. Den er fremstilt av medisinsk silikon og har en silkemyk overflate. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Favoritt
Jeg har brukt LAYA vibratoren i mange mange år. Jeg sliter ut den gamle og kjøper ny. Dette er første gangen jeg kjøper versjon 2, og den er enda kraftigere enn... Les mer
M - 31. oct. 2020
Tiårets produkt!
Jeg vil si at i løpet av dette tiåret som har gått har innkjøpene og kvaliteten vært varierende. Derimot kan eg si at merket Fun Factory har blitt en favoritt! ... Les mer
Julie - 26. aug. 2019
Enkelt og hendig
Den har et superkult design som ligger godt i hånden og på kroppen. Jeg synes imidlertid det blir varmt ganske fort og det gjųr litt vondt å trykke på +-knappe... Les mer
AM - 11. may. 2020
Så bra som det alltid har vęrt
For noen år siden kjųpte jeg den originale Laya-flekken til kjęresten min. Årene gikk og kjęresten min ble min kone, og Laya spot var en trofast partner i senge... Les mer
JVK - 17. dec. 2018

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful