Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger var 1

Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Det fargerike utseende på denne Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger gjemmer en enda kraftigere motor enn noen annen Laya vibrator har prestert. 

Vibratoren er en ny og forbedret utgave av den populære og verdenskjente Fun Factory Laya II i svart. Den nye utgaven stimulerer deg med enda kraftigere vibrasjoner og er oppladbar via en magnetisk USB-kabel, slik at du kan bruke den igjen og igjen.

Den har en ergonomisk design, så du enkelt kan plassere den akkurat der hvor det føles best. Både alene, eller med selskap i dobbeltsengen.

Klitorisvibratoren er lydsvak og har forskjellige vibrasjonsmønstre inkl. en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3 - 5 sekunder for å låse opp sexleketøyet ditt.

Fun Factory LAYA II er laget i Tyskland. Den er fremstilt av medisinsk silikon og har en silkemyk overflate. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Favoritt
M - 31. oct. 2020
Jeg har brukt LAYA vibratoren i mange mange år. Jeg sliter ut den gamle og kjøper ny. Dette er første gangen jeg kjøper versjon 2, og den er enda kraftigere enn den gamle. Samtidig som det er praktisk at den er oppladbar.
Tiårets produkt!
Julie - 26. aug. 2019
Jeg vil si at i løpet av dette tiåret som har gått har innkjøpene og kvaliteten vært varierende. Derimot kan eg si at merket Fun Factory har blitt en favoritt! Produktene i serien er av et godt og brukbart design. Allikevel så må nok Laya II være det beste kjøpet
Enkelt og hendig
AM - 11. may. 2020
Den har et superkult design som ligger godt i hånden og på kroppen. Jeg synes imidlertid det blir varmt ganske fort og det gjųr litt vondt å trykke på +-knappen, men dette gjųr ingenting når du fųrst vet det. Alt i alt en ganske fin liten sak som jeg håper vil vare lenge enda!
0
Så bra som det alltid har vęrt
JVK - 17. dec. 2018
For noen år siden kjųpte jeg den originale Laya-flekken til kjęresten min. Årene gikk og kjęresten min ble min kone, og Laya spot var en trofast partner i sengen. Hvorfor? Vel, fordi det var en 100% orgasmegaranti med Laya spot. Nå ble det ikke verre eller bedre at vi på en eller annen måte rett og slett slitt ut den kjęre Laya-flekken. Ja, den er rett og slett ųdelagt. Den går fortsatt ustanselig, men en del av sexlekene våre foregår under dusjen, og en ųdelagt Laya-flekk kan tross alt ikke brukes til det. Vi bestemte oss for å prųve Laya II. Mest på grunn av den smarte måten å lade den på. Laya ble bestilt, og ankom dagen etter. Barna ble lagt i seng, det kom en flaske vin fra kjųleskapet og så måtte vi se om det var like effektivt som Laya-flekken. Det er det. Min kone har vanligvis ganske lett for å få orgasme når klitoris stimuleres, men med nye Laya II tok det nok ikke mer enn 30 sekunder, så kom den fųrste orgasmen i rekken av flere. Å sprute er heller ikke noe hun har gjort så veldig mye. Laya II var også i stand til å håndtere den lille oppgaven. Alt i alt et helt fantastisk produkt som absolutt har levd opp til forventningene og som er like mye en verdig etterfųlger til Laya Spot.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful