Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory LAYAspot Klitorisvibrator var 1

Fun Factory LAYAspot Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory LayaSpot er både effektiv og lekker.   Den gir deg 11 forskjellige kraftige vibrasjoner som er enkle å kontrollere.   Takket være det feminine og diskré designet, den ergonomiske formen og de herlige vibrasjonene, er LayaSpot en av verdens bestselgende klitorisvibratorer.   Med sine ulike vibrasjonsmoduser kan denne brukes av alle kvinner - både nybegynnere og viderekomne.   Vi anbefaler at du smører den med vannbasert glidemiddel for å få en mest fornøyelig opplevelse.   Vibratoren er tåler vannsprut og kan brukes i dusjen, men IKKE legges under vann.   LayaSpot er stillegående og velegnet for diskré nytelse.   Bruker 2 x AAA batterier (ikke inkludert).   Når du kjøper Fun Factory Curve, anbefaler vi at du bestiller:   -Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   -Fun Factory's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt
Toni - 22. oct. 2017
Denne klitorisvibratoren er den beste på markedet. Du vil uansett finne et vibrasjonsnivå som passer deg, eller følge nivåene oppover for god nytelse. Varighet minst 7 år, duger enda!! Rolig selv i høytgående vibrasjonsnivå. Bytter aldri ut denne vil jeg tro :)
En herlig lekekamerat.
Anonymous - 4. jun. 2015
For oss er denne vibratoren et supplement til vår Love Play, som er det samlivet kan være når kommunikasjonen er åpen og god. Alle par burde unne seg en slik "venn", og samlivet når høyder som ellers kan være vanskelig, i hvert fall i vår alder.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Min nye beste venn. Produktet er vakkert designet og føles luksuriøst. Når den slås på, lyser et rosa/rødt lys der de lett tilgjengelige knappene er plassert. Materialet (silikon) gjør at den føles behagelig mot huden. Har flere favoritter blant de mange ulike vibrasjonsmønstrene å velge mellom. Den er behagelig å holde i og er relativt stillegående; den forstyrrer ikke med lyden. Ingen minus for dette leketøyet, jeg elsker det!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Orgasmens sanne mester
Anonymous - 13. mar. 2024
Siden denne vibratoren har blitt brukt på kjæresten min, er min anmeldelse en oppsummering av hennes erfaringer med den. Jeg kjøpte denne vibratoren til kjæresten min for ganske mange år siden da vi var i vår spede begynnelse i den fantastiske verdenen av sexleketøy. Grunnen til at jeg valgte den var fordi hun ikke helt likte tanken på at noe skulle inn i henne, men likevel ønsket å oppleve en orgasme forårsaket av et leketøy. Til dette er Laya Spot perfekt. Det eneste den er stolt av å kunne gjøre, er å stimulere klitoris. Og det er nettopp det den gjør. Fra vi begynner (med rikelig med glidemiddel, vel å merke) til hun får orgasme, tar det sjelden mer enn 5 minutter, og orgasmen er VIRKELIG kraftig. Følelsen er (angivelig) veldig intens og veldig konsentrert, så den treffer akkurat der den gir mest nytelse. Hvis du, som oss, er glad i boblebad, er det en utmerket partner å ta med seg i badekaret, siden den er vanntett, noe som bare er et stort pluss. Kjøp den til deg selv eller den du er glad i. Du kommer ikke til å angre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker denne vibratoren fordi den er stillegående, effektiv og kan brukes sammen med partneren din. Den er veldig enkel å rengjøre, og den er diskret, så du kan ta den med deg hvis du er på reise. Jeg liker også at den har flere styrker, slik at du kan finne den som passer deg best. Det du kan være helt sikker på, er at du får maksimal nytelse og at det ikke er brukt noen stoffer som kan være skadelige eller forårsake allergiske reaksjoner, for jeg er selv veldig følsom i så måte, og jeg har ikke opplevd noen problemer. Du vil definitivt ikke angre på at du kjøpte den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superfin vibrator
Anonymous - 9. apr. 2016
Et godt kjøp! Liten og lett å bære, veldig fine vibrasjoner og veldig enkel å bruke! Jeg elsker de forskjellige vibrasjonsnivåene da de har en litt mer flytende overgang enn "vanlige" vibratorer. Jeg er så fornøyd med vibratoren min og er generelt en ganske stor fan av Fun Factory-produkter. Det eneste jeg kan sette fingeren på er at spissen er laget av hard plast, jeg kunne ha brukt noe litt mykere, men det er kanskje bare meg som har en hypersensitiv klitoris. Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Min trofaste venn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er veldig glad i min trofaste sexkompanjong, Layaspot. Den har tjent meg godt i mange år.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful