Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Little Dolly Minivibrator var 1

Fun Factory Little Dolly Minivibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du nybegynner innenfor sexleketøy eller på jakt etter din første dildo? Så er Fun Factory Little Dolly perfekt til deg! Dolly er en liten søt dildovibrator, som er formet som en delfin. Du skal ikke la deg lure av det søte utseende, for den har noen meget kraftige vibrasjoner. Selv om den vibrerer kraftig, er den også lydsvak, slik at du kan være helt diskret når du bruker den.Fun Factory Little Dolly har hele 8 forskjellige vibrasjonsnivåer og 3 forskjellige pulserende vibrasjonsmønstre. For at du skal få en glidende og behagelig stimulasjon, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy. Delfinen er bøyd i ennen slik at du kan bruke den til g-punkts stimulasjon.Dildovibratoren er laget i medisinsk silikon og er derfor veldig myk og fleksibel.

Når du kjøper Fun Factory Little Dolly, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Superfin liten vibrator for god lek. Og fin størrelse for transport... Kan brukes både alene og sammen med noen andre. Stille - og hvis den brukes riktig - er det orgasmegaranti. :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful