Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Lovering Rain var 1

Fun Factory Lovering Rain

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få en enda mer spennende og behagelig sexopplevelse med Fun Factory Lovering Rain.   Lovering Rain er en myk og komfortabel penisring som gir ham en fantastisk hard ereksjon.   Hun vil kunne kjenne regndråpene som stimulerer klitorisen og området rundt vagina.   Lovering er fremstilt av 100% medisinsk silikon og inneholder ikke ftalateter. Det myke silikonet gjør ringen veldig fleksibel og meget holdbar.   Den er komfortabel å bruke og passer de fleste penisstørrelser.   Bruk et vannbasert glidemiddel for en enda mer fornøyelig opplevelse.   Når du kjøper Fun Factory Lovering Rain, anbefaler vi at du bestiller:   - Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   - Fun Factory's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet og funksjon
Anonymous - 12. apr. 2018
Vi kjøpte ringen for å støtte oss i situasjoner der humøret av og til kan bli litt lavt etter for eksempel et langt forspill. Og den fungerer akkurat etter hensikten. Stram og effektiv, men uten å være ubehagelig eller smertefull. Lett å ta på og av igjen. Godt og enkelt produkt som fungerer 100 % etter hensikten.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Supergodt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min og jeg synes dette produktet er kjempegodt! Først ble vi veldig overrasket da vi fikk den i posten, for den var så liten! Da vi så den på bildet, så den større ut enn i virkeligheten. Men det gjør ingenting! Det fine, myke materialet som Rain har, er deilig å "jobbe" med. Man føler seg komfortabel, og hvis du er typen (som oss) som vil ha litt lek i sengen, men likevel nøytral - da er Rain veldig bra :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Svært liten
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg vil si at jeg har en relativt tynn penis, og denne ringen var for liten for meg. Jeg tror den kanskje bare passer komfortabelt ned til en omkrets på ca 9 cm. Under samleie er den også ubehagelig å bruke, når skjeden / kjønnsleppene treffer roten / penisringen syntes jeg det var smertefullt, jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Ellers et fint materiale.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful