Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Manta Penisvibrator Rød var 1

Fun Factory Manta Penisvibrator Rød

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør håndjobben ekstra stimulerende eller piff opp parlekene med den populære Manta Penisvibrator fra det tyske merket Fun Factory, som nå fås i en sexy og sommerlig farge.

Beveg Manta opp og ned langs penisen din når du kose deg litt ekstra, eller bruk den som en parvibrator under sex og forspill, så partneren din også får glede av din vibrerende penis.

Mantas myke silikonoverflate føles deilig mot både skaftet, penisstrengen og penishodet - eller pungen, hvis du ønsker å fokusere vibrasjonene mot denne kjønnsdelen.

Vibratoren er vanntett og kan dermed nytes i dusjen eller i andre våte omgivelser. Du lader den enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen, når vibrasjonene tar slutt.

Manta er i likhet med Fun Factorys andre produkter produsert i Tyskland, og er av ypperste kvalitet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste gaven mannen har fått fra meg
Kvinne 25 - 15. nov. 2020
Denne måtte jeg bare klikke hjem. Vibrator for menn? Ja takk! Han brukte litt tid på å bli kjent med den, men når koden ble knekt har det vist seg å være det beste kjøpet jeg har gjort. Orgasmene han får ved hjelp av vibrasjon er sterkere, dypere og kan vare lenger. Han trenger ikke å ha reisning hver gang heller for å få utløsning. Skikkelig kult. Anbefaler å prøve vibratoren på penisstrengen. Og dette produktet fungerer ypperlig på meg også, vibrasjonene fungerer like bra for meg som kvinne. Kjøp den. Takk meg senere ;)
Fantastisk
OMartin - 8. aug. 2020
WooW.....Denne er fantastisk, for en opplevelse mmm .... var veldig spent på denne, å prøve denne alene var rå deilig, med alle de vibrasjonene var dette virkelig en deilig opplevelse. Har å prøvd den med en partner...woow.... Manta og oralsex=sant...fantastisk når partneren bruker Mantaen å samtidig gir deg oralsex, veldig kort vei til orgasme. Å når det andre kjønn å kan bruke denne er det jo bare topp for begge. Kan på det varmeste anbefales Mantra. Husk glidemiddel. Hadde oppgitt feil leverings adresse, en enkel mail til Sinful var alt som skulle til, de ordnet det kjapt. Takk for en fantastisk service og raskt svar på mail.
Fantastisk
Blåmerke - 4. aug. 2020
Dette ga blowjob en ny dimensjon for meg. Deilig å ha den rundt roten av penis og håndtaket liggende på ballene. Dama likte den også ekstremt godt til å bruke på seg selv. Dype vibrasjoner, lager naturligvis noe lyd. Beste produktet jeg har testet som er designet for menns nytelse. Anbefales sterkt!
Fun Factory har gjort det igjen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Først av alt, til 49,90 er dette en "no-brainer". Hvis du leter etter noe spennende for penis, er dette det. Fun Factorys produkter er av høy kvalitet, og min egen erfaring med merket er god, til tider utmerket. For normalprisen synes jeg imidlertid dette er for dyrt, det er et par andre på markedet, men kvalitet betaler seg ofte. Fargen er også flott, du ser de grønne tonene mest, og det er der jeg tror utviklingsteamet har gått vilt. Det går ganske raskt å få væskene til å flyte med denne. Fungerer bra for "edging" også, ettersom det er rytmer å finne. Det kommer fra min side litt minus, dvs. bruk krever litt øvelse og din egen favorittinnstilling lagres ikke, men jobben starter alltid fra en viss rytme. Ellers en stor anbefaling, spesielt til denne prisen!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Strålende!
Anonymous - 5. oct. 2018
Det er et flott produkt, orgasme er garantert selv uten glidemiddel. Jeg anbefaler det!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakkert, men litt vanskelig å få til
Anonymous - 8. jun. 2020
Jeg har ofte problemer med å komme og har vært på utkikk etter et leketøy som kan stimulere og gjøre det skikkelig deilig. Jeg er litt misunnelig på min kones leker, vibratorer og trykkluft og alt. Den er fin å bruke, intuitiv og behagelig i materialet, føles solid på en god måte. Orgasmen var veldig fin da jeg holdt mantaen mot glansen samtidig. Imidlertid synes jeg det er vanskelig å føle vibrasjonene og bli komfortabel med bare vibratoren. Jeg trenger å kjærtegne og hjelpe i svinger. Når jeg finner den rette, er den fin og forsterker følelsen, men det er vanskelig å få den litt lenger eller få en skikkelig fin følelse. Jeg har ikke testet så mange ganger og er fortsatt i læringsfasen. Hyggelig og bra, og hvis du er mer følsom, vil du sannsynligvis få mye ut av det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Skepsis overvunnet
Anonymous - 8. mar. 2020
Vi må si at vi er noe overrasket over denne vibratoren. For par er det faktisk noen spennende muligheter hvis man hjelper hverandre. Det er imidlertid enkelt å slå av eller endre frekvensen. En ganske positiv opplevelse selv på egen hånd. Også her er det noen teaseralternativer, kona "satte" den på og så kunne jeg gå rundt med den på mens den vibrerte, selvfølgelig med fulle klær på. Bulen i buksa tenner henne ekstra mye, og vi hadde det kjempegøy etterpå. Mange muligheter for den kreative, det skal ikke så mye til for å bli enige. Men det er vår erfaring.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Garantert orgasme
Anonymous - 11. sep. 2020
Med Manta er orgasme garantert for både menn og kvinner, det er et utrolig deilig leketøy. Og med de mange forskjellige variasjonene er den supereffektiv. Jeg prøvde den på klitoris til kjæresten min, det likte hun, full blast på styrken, og de to "tungene" vibrerer nesten like fort som vingene på en kolibri, så etter en myk start holdt jeg den fast på rett over klitoris i ca 30 - 40 sekunder, så gikk hun inn i en voldsom sprutorgasme. Så nå har jeg mistet det nye leketøyet mitt. ......
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful