Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Manta Penisvibrator var 1

Fun Factory Manta Penisvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 774,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør din håndjobb ekstra levende, eller piff parleken opp med Manta Penisvibrator fra tyske Fun Factory.

Mantas myke silikonsider smyger seg deilig rundt penisskaftet, frenulum og penishodet eller den følsomme pungen, alt etter hvor du ønsker å fokusere de stimulerende vibrasjonene. 

Beveg den opp og ned langs penis i en frek solo-stund, eller la Manta sende dere begge deilige vibreringer under sex, forspill eller til ditt livs beste blowjob og la partneren din nyte din vibrerende penis imens.

Vanntett og oppladbar via det medfølgende USB-kabel. Passer de fleste menn.

Som alle andre populære Fun Factory produkter er Manta designet og produsert i Tyskland for en uslåelig kvalitet.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)250
Full lengde (cm)18
Diameter (cm)4
StrømkildeUSB-lader
Vibrasjonsmønster6
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Engelsk
SKU21216
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Sp - 25. jul. 2023
Veldig bra
Helt vill!
Musa - 26. jul. 2022
Ble nysgjerrige på denne her og kjøpte den til han. Og altså WOW, det var så gøy for meg å bruke den på han da han reagerte så positivt som han gjorde! Det tok ikke lang tid før jeg måtte stoppe for å ta pause så han ikke kom så fort! Han ble så overrasket over hvor deilig det var. Det som topper denne her er at den var jo en supergenial vibrator til meg også, den er faktisk helt VILL! Denne anbefales virkelig, både til menn alene og lekende par - Terningkast sex!!!
Bra og morsom produkt
Anonymous - 23. feb. 2022
Dette produktet er et gøy tilførsel hjemme. Jeg har ikke har så mange sexleketøy fra før men denna var overraskande bra. Det tok litt tid att skjønne hvordan det fungerte best før meg men efter noen forsøk gikk de fint. Anbefales
Positivt overasket, kan anbefales på det varmeste.
Rune - 4. jul. 2021
Positivt overasket, gir deilige vibrasjoner. Anbefaler denne
Perfekt!
Becca - 30. nov. 2020
Gav denne til samboeren min i gave. Han hadde ikke særlig erfaring med leketøy for menn fra før, men denne falt i smak med en gang! Kjempegod i bruk, fine vibrasjoner, enkel å bruke med glidemiddel og deilig materiale. Den funker supert under samleie, ja den "bruker opp" litt av utstyret så klart og må holdes mens man holder på, men det vibrerer godt hos oss jenter også! Superdigg og enkel å bruke! Anbefales!!
Rask orgasme
M91 - 5. aug. 2020
Bortsett fra litt høy vibrasjonslyd er dette et fantastisk produkt. Ved å bruke de forskjellige programmene og å putte denne oppå skaftet eller hodet, så kommer jeg raskt og kraftig!
Veldig bra!
N99 - 25. jun. 2020
Jeg var litt skeptisk da jeg bestemte meg for å kjøpe en penisvibrator, fordi vibrasjon på penisen har aldri funka så bra for meg. Men jeg ble overrasket! Den fikk meg til å komme ganske raskt, og når jeg først kom så føltes det helt fantastisk! Kan sammenlignes litt som følelsen av oralsex! Husk å bruk mye glidemiddel! Ikke vær redd for å grise til Manta. Den er vanntett, så det er veldig lett å vaske den når du er ferdig.
helt ok
joo, man - 30. apr. 2020
jag liker tanken med den. å hur den føles. har problem med att eg tar lang tid på å komma. men med denna går det litt fortare. deremot ær det litt dårlig byggkvalitet kænner jag. Føles mer ut som en demoversion. Har fullt med andra leketøy å denna føles ikke ut som en 1000 kr leketøy. mer som ett billigt mærke. tastarna må man se på før att kunna bruka. De går ikke an å bara føla sig fram. Hård plasten føles meget billig ut. Før att komma sig fram til de olika mønstrerna å ikke bara "konstant på", så må du gå opp på den mest aggresiva før sedan komma til pulser. Nær du vel ær på pulser kan du ikke velge svakare. Så eg har egentligen kun brukt den svagaste konstanta settingen før att kjærestan syns de andra ær litt før aggresiva
Blåst avgårde!
g92drm - 18. apr. 2020
Har forsøkt et par penis vibratorer tidligere, med lite suksess. De er enten for svake, eller så er de alt for åpne. Ikke denne du! La de to armene langs hodet og lot vibrasjonene gjøre jobben sin. Tok ikke mer en to minutter. Om du skal kjøpe en eneste ting på denne siden vil jeg anbefale dette produktet.
Helt fantastisk
Jørgen - 16. apr. 2020
Jeg har brukt vanlig vibrator mot penis og jeg har brukt fleshlight, men det er ingenting som har slått orgasmene som denne har gitt meg! Den er solid laget, lang batteritid, kraftige vibrasjoner med mange programmer. Det eneste som kan være en liten ulempe er at det kan være litt jobb å finne frem til programmet du vil ha og at den lager litt lyd. Kjæresten min liker også å bruke vibratoren, både på meg og på seg selv. Jeg anbefaler denne vibratoren på det sterkeste!

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful