Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator var 1

Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 999,00kr 599,40
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Miss Bi er en ytterst effektiv dobbeltvibrator fra tyske Fun Factory, som med sine kraftige vibrasjoner stimulerer deg til maksimal nytelse.

Vibratoren skjemmer deg bort både innvendig med sin lekre utformede dildo, og utvendig på klitoris med den lille fleksible og kraftige klitorisvibratoren.  

Du vil elske Miss Bi hvis du leter etter en stilren og lekker vibrator fylt med power, og ikke vil gå på kompromiss med verken design eller kvalitet.

Selve dildo-delen er ganske bred i designet, som betyr at du vil oppleve en intens stimulering ved skjedeåpningen og G-punktet når du beveger den frem og tilbake i små støt.

Miss Bi's 2 motorer kan vibrere på flere forskjellige vibrasjonsnivåer (milde, kraftige og pulserende). Og du får en enda bedre opplevelse med vibratoren hvis du bruker litt vannbasert glidemiddel sammen med den.

Miss Bi er oppladbar, så du slipper å tenke på at kjøpe batterier. Det følger naturligvis med en USB-lader. Vibratoren har en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3-5 sekunder for å låse opp leketøyet ditt.

Vibratoren er ftalatfri og fremstilt i mykt, medisinsk silikon. Derfor er den meget behagelig å bruke og fleksibel i formen. Den har et ergonomisk utformet håndtak, som gjør den veldig enkel for deg å bruke og styre.

I 2016 vant den en Red Dot pris for beste design.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)222
Full lengde (cm)18
Innførbar lengde (cm)8
Diameter (cm)4
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)30
Vibrasjonsmønster12
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeJapansk, Kinesisk, Finsk, Svensk, Fransk, Engelsk, Italiensk, Spansk, Norsk, Tysk , Dansk, Polsk, Nederlandsk, Russisk
SKU14857
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra produkt
krishna - 5. mar. 2022
Denne ble kjøpt da den gamle helt like (men annen farge) var oppbrukt, så denne har fungert veldig bra og anbefales.
Fantastisk
Stine - 21. jan. 2021
O la la Fantastisk kjøp, må si at den virker som jeg hadde håpet, materialet er mykt og deilig. Synes den er best når mannen min styrer den. Orgasme garanti hver gang, den er virkelig mitt beste kjøp så langt Vibrasjonene er fantastiske :)
Sykt bra
Bgirl - 21. jan. 2021
Beste jeg noensinne har prøvd. Så trenger man ikke en mann. Elsker den
Fantastisk
Stine - 20. jan. 2021
O la la Fantastisk kjøp, må si at den virker som jeg hadde håpet, materialet er mykt og deilig. Synes den er best når mannen min styrer den. Orgasme garanti hver gang, den er virkelig mitt beste kjøp så langt Vibrasjonene er fantastiske :)
Helt fantastisk
Henrik - 20. jan. 2021
Jeg kjøpte denne i gave til kona mi og den er helt fantastisk. Hun elsker den. Den gir henne orgasme på 1-2 min og hun kommer helt vilt! Det er en fantastisk følelse å se henne komme på den måten. Vi kan klart anbefale den, det er det beste kjøpet vi har gjort hittils.
Super
Mb - 20. jan. 2021
Første gang var den litt skuffende. Vi Synes ikke den levde opp til forventningene. Men den skulle prøves igjen, og da ble jeg/vi absolutt ikke skuffet
Skuffende
Frk.tutt - 19. may. 2020
Produktet har en del støy. Synes også utformingen er noe feil, og sliter med å komme med bare denne. Ganske kraftige vibrasjober til tross.
Skuffende
Frk.Nupp - 20. apr. 2020
Hadde store forventninger etter å ha lest div tester. Dessverre klarte ikke dette produktet å leve opp til forventningene. Den bråker veldig, og kan definitivt ikke brukes hvis man bor i kollektiv og ønsker å kose seg uten at de andre vet det. I tillegg var det noe med utformingen som ikke passet meg i det hele tatt. Jeg strevde veldig for å klare å komme med denne. Vibrasjonene er ganske kraftige, men det var liksom noe som manglet likevel. Det positive med den er at materialet er behagelig. Men jeg vil nok ikke anbefale den videre.
Denne gir utslag på richterskalaen!
ParVest - 25. jan. 2019
Dildodelen har ekstremt gode og kraftige vibrasjoner om man skrur opp litt, mens klitorisvibben er litt roligere, men rikelig kraftig nok! Glatt og god overflate og svært høy kvalitetsfølelse i hele vibben, denne har raskt blitt en favoritt for begge, både solo og sammen. (Vi har oppdaget at den er glimrende for menn, også) Det eneste som trekker litt ned, er at den er ganske støyende når man skrur opp litt - men det står i stil med vibrasjonene, som er '...so good they'd make a dead man come!', for å si det med Tom Waits.
Holey Moley
Anette - 2. feb. 2021
Jeg har fått en ny BESTEVENN. Det er veldig hyggelig, og orgasmegaranti på veldig kort tid hvis du lar deg rive med. Jeg er en tilhenger.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful