Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Mr. Pink Designdildo var 1

Fun Factory Mr. Pink Designdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Designeren Karim Rashid har designet denne lekre dildoen, Mr Pink, for tyske Fun Factory. Den lekre design-dildoen er ikke bare pen å se på, men den er også utrolig allsidig og effektiv. Mr. Pink Design Dildo hverken vibrerer eller roterer. Til gjengjeld har den en form som gjør den utrolig effektiv i bruk. Den bølgete formen, med sine delikate forhøyninger, gjør den virkelig til et nytelsesprodukt, som med sitt ergonomiske design er utrolig enkel å håndtere. Dildoen ligger perfekt i hånden og er også ideell for bruk sammen med en partner. Èn av fordelene med dildoen er at du kan bruke den vaginalt og analt, og den kan brukes til stimulasjon i begge ender. Hvordan du bruker den er avhengig av hva du liker og hvor mye fylde du ønsker. Med dildoens smale ende, kan du stimulere meget målrettet og mange kvinner vil enkelt kunne stimulere g-punktet på grunn av dens krumning. Dildoens midterste forhøyning, vil stimulere deg ved skjede- eller analåpningen. Mr. Pink Design Dildo er laget i medisisk silikon, og er derfor meget behagelig å bruke. Den er utrolig fleksibel og kan bøyes alle veier, uten at den mister sin stimulerende stivhet. For at du skal få den beste opplevelsen med Mr. Pink, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy.

Når du kjøper Fun Factory Mr.Pink, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys Sexleketøys Rengjøring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært effektiv og vakker
Anonymous - 12. jul. 2012
Dette feminine produktet er virkelig et tilskudd til samlingen min. Den er perfekt for nybegynnere, siden de to endene har ulik størrelse. Den har en jevn og glatt overflate, så den er behagelig å bruke. På grunn av lengden er den spesielt god for partnere.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful