Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Ocean Oppladbar Mini-dildovibrator var 1

Fun Factory Ocean Oppladbar Mini-dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en liten og stilig dildovibrator, som kan litt av hvert? En dildovibrator som kan stimulere vaginalt, på klitoris og g-punktet? Så er Fun Factory Ocean Mini Dildovibrator perfekt til deg! Ocean har en moderat størrelse og er derfor perfekt til deg som er nybegynner, eller deg som ønsker en litt mindre dildovibrator. Dildovibratoren er lett bøyd, slik at den er god til stimulasjon av g-punktet og ikke kun vaginalstimulasjon. Dessuten har Ocean en liten bølge, som stimulerer deg, opp mot klitoris. Ocean har 8 forskjellige vibrasjonsnivåer, fra snill til meget kraftig. Den har også 3 pulserende vibrasjonsmønstre. Den er lydsvak og kan derfor brukes i diskré emballasje. Dildovibratoren er silig designet med myke former, som gir den et feminint utseende. Den er laget i 100 % medisinsk silikon, ftalatfritt, som gjør den utrolig myk og behagelig i bruk. Dildoen er, oppladbar og lades, opp med den medfølgende USB-laderen. Nyt Ocean i dusjen og vask den under vannkranen, den er nemlig 100% vanntett!

Når du kjøper Fun Factory Ocean Dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Liten og rask
Anonymous - 7. nov. 2012
Jeg kan si at det er noe alle kvinner burde ha. Jeg skulle bare ønske det var et trinn som var kraftigere, men jeg er en krevende kvinne. Jeg vil anbefale den til alle kvinner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Havet
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en veldig fin dildo med vibrator, fungerer bra og smart, den er oppladbar. Jeg kan på det varmeste anbefale den til andre, men hvis du vil helt til himmels, bør du nok velge noe litt "villere".
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful