Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory OHHH Box var 1

Fun Factory OHHH Box

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory OHHH Box er perfekt for deg som vil skjemme bort deg selv eller vil gi din kjære en ekstra spesiell gave. Boksen inneholder 3 bestselgere fra det populære merket Fun Factory som kan brukes til både parlek og nytelse for henne.

Sundaze Pulsator er ideell til stimulering av G-punktet, klitoris eller ditt myke indre. Leketøyet er utstyrt med ny teknologi som imiterer mannens støtende bevegelser, og vil ta orgasmene dine til nye høyder. Lad den kjærtegne deg med sine bølgende, pulserende eller nærmest dunkende bevegelser. Den har hele 11 intense innstillinger som lar deg styre både styrken og hastigheten på bevegelsene.

Volta er en vibrator med to lange og deilige silikontunger som kjærtegner og pirrer klitoris. Vibratoren har 6 mønstre og 6 hastigheter som du kan eksperimentere med. Det fargerike leketøyet kan også stimulere andre erogene soner, både på din og din partners kropp.

Be One gjør de erotiske berøringene under parlek ekstra intense. Det ergonomiske designet smyger seg på plass mellom fingerene og fungerer som en naturlig forlengelse av kroppen. Fingervibratoren har to motorer med 4 vibrasjonsnivåer og 1 pirrende mønster som kan stimulere dere begge. Den fleksible og bøyde tippen gjør det enkelt å målrette vibrasjonene.

Alle produktene er vanntette og kan dermed brukes til våte leker på baderommet. De er dessuten oppladbare og lades ved hjelp av de tilhørende USB-kablene. Bruk det medfølgende TOYFLUID glidemiddelet når dere leker for enda deiligere opplevelser. Boksen inneholder også CLEANER sexleketøysrens og 2 oppbevaringsposer.

Husk å holde FUN- og plussknappen nede samtidig før bruk for å deaktivere reiselåsen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful