Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Patchy Paul Dildovibrator var 1

Fun Factory Patchy Paul Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Patchy Paul er en sjarmerende dildovibrator egnet for deg som ønsker en effektiv og slank dildovibrator med en god størrelse.

Fun Factorys Patchy Paul er meget stilren. Den er designet som en kålorm og har derfor et morsomt design. Vibrasjonene er allikevell ikke kun morsomme - med hele 11 forskjellige vibrasjonsmønstre, gir Patchy Paul deg en kraftig stimulasjon og maksimal nytelse.

Dildoen har en krummet form slik at du kan eksperimentere med G-punktsstimulasjon, ved å bevege den i støtende bevegelser mot G-punktet ditt.

Patchy Paul er laget i mykt medisinsk silikon som er helt fritt for ftalater. Den har en veldig myk overflate som føles deilig mot kroppen. Dildoen er fleksibel og passer perfekt til kvinnekroppen.

For at du skal få den beste opplevelsen med Patchy Paul anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy.

Den frekke ormen har riller på overflaten som gir deg ekstra stimulasjon når du fører den inn og ut. Dildovibratoren har en turbofunksjon som gjør at du kan avbryte vibrasjonsmønsteret du har startet, og i stedet vil den vibrere konstant og kraftig. Vibratoren er også vanntett, slik at du kan nyte den i dusjen.

Dildovibratoren krever fire AAA-batterier, som selges separat.  Når du kjøper Fun Factory Pathcy Paul, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys vannbaserte glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy. - AAA-batterier 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful