Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Patchy Paul G5 Oppladbar Dildovibrator var 1

Fun Factory Patchy Paul G5 Oppladbar Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Patchy Paul G5 er en herlig og sjarmerende dildovibrator som er perfekt til deg som som ønsker en slank og effektiv dildo med en god størrelse. Den har et humoristisk utseende designet som et orm med øyne og et bredt smil. På tross av det søte ytre gir Patchy Paul deg intense vibrasjoner. Ormen kan vibrere på ni forskjellige måter. Vibratoren er laget i mykt silikon som er fritt for ftalater. Derfor er Patchy Paul myk og fleksibel, som også gjør den behagelig å bruke.  Patchy Paul har runde og myke former, som gir ekstra stimulasjon når du fører den frem og tilbake. I enden er den litt bøyd, som gjør den ideell til g-punktsstimulasjon. Den effektive dildovibratoren har også et ergonomisk håndtak, som gjør den enkel å styre på en optimal måte. For enda større nytelse, bør du også bruke et egnet glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factory's 'Toyfluid' Glidemiddel til Sexleketøy. Patchy Paul G5 er oppladbar, så du slipper å tenkte på batterier. Dildovibratoren lades opp med USB-laderen som følger med i pakken. I 2016 vant Patchy Paul G5 en Red Dot-pris for beste design.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Oh la la
LB - 2. aug. 2020
Ble litt overrasket over stųrrelsen. Men den er helt klart blant topp 2.
0
En av favorittene
B.B. - 18. sep. 2018
En favoritt blant vibratorene. Bruk den både på utsiden av klitoris og som dildo vibrator på kjęresten. Gir henne de villeste orgasmene allerede under forspill og til og med noen ganger sprutende orgasmer. God kraft på vibrasjonene og sexy form som gir ekstra stimulering når den brukes som dildo. Sannsynligvis den vibratoren vi bruker oftest. Gir garantert orgasme.
0
Min absolutte favoritt i den slemme skuffen!
M.O. - 11. jul. 2012
Jeg er så fornųyd med dette sexleketųyet. For det fųrste ser det ikke skummelt ut. Tvert imot ser det ganske uskyldig ut. Men det er det absolutt ikke! Jeg vil anbefale det til både nybegynnere og erfarne. Den kan brukes både utvendig og fųres inn. Uansett er det hyggelig alene eller sammen med en partner. Man kan ikke unngå å falle for dette flotte produktet. Hvis jeg skal si noe negativt, så er det at det tar lang tid å lade og at det mister kraften fųr en halv time er gått.
0
Bortkastede penger
nymfo - 29. jan. 2021
Jeg har flere dildoer. En gang, da jeg bestemte meg for å prųve et dyrt produkt, ble jeg skuffet. Produktet lager ganske mye stųy, og det er ikke en fin summing, men som lyden fra en motor som ųdelegger atmosfęren. Dens sęregne design fųltes på ingen måte spesiell inni meg. Dessuten var vibrasjonsnivået ganske elendig. Det finnes langt bedre og billigere produkter. Jeg vil ikke fortsette å bruke den.
0
Fantastisk!
Victoria - 30. mar. 2016
Fonteneorgasme hver eneste gang! Elsker det
0
Vibro kvalitet behagelig tekstur dyrt, men oppladbart liten ulempe ingen stofftrekk til oppbevaring
Anonymous - 13. mar. 2024
Anbefales
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Anmeldelse av Paul G5
Anonymous - 11. apr. 2020
Dildoen er morsom å se på, fantastisk myk, riktig størrelse og gode vibrasjoner å velge mellom avhengig av humøret ditt. Laderen er god, og hele produktet er moderne, kreativt og effektivt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
JEG VIL... Den nye
Anonymous - 13. mar. 2024
Bare herlige vibber. Mannen min ga meg denne i julegave. Nå ønsker jeg meg en ny, da den gamle var utslitt, holdt i 3 år med daglig bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Virkelig fin dildo/vibrator
Anonymous - 2. aug. 2022
Den er litt større enn forventet, men ikke for stor. Veldig fin silikon, og fantastisk fleksibel. Kan enkelt brukes som en vibrator bare. Jeg er glad jeg valgte dette kvalitetsproduktet, det er vel verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Åh, jøss
Anonymous - 12. jul. 2022
Jeg hadde en som døde for noen år siden som lignet på denne, men i en eldre versjon. Den nye skuffer ikke, jeg elsker Patchy.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful