Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Semilino Dildovibrator var 1

Oversikt

Fun Factory Semilino Dildo Vibrator er perfekt for deg som både vil ha innvendig stimulasjon, og stimulasjon av de erogene soner ved skjedeåpningen.   Med Semilino får du både en ny og enda sterkere motor, som sikrer deg kraftige vibrasjoner, og et deilig rillet skaft, som gir deg en ekstra pirrende opplevelse, når du fører dildoen inn og ut. Sist men ikke minst, stimulerer den lett bøyde spissen det følsomme område opp mot G-punktet. Med andre ord er Fun Factory Semilino en liten men svært effektiv dildovibrator som garantert vil gi deg stor nytelse.   Med Semilino Dildo Vibrator får du en effektiv vibrator, som er diskré og beskjeden i størrelsen, så det er ingen problemer med å ha den i vesken. Fordi Semilino har Fun Factorys nye Key lock-funksjon, som gjør det mulig å låse vibratoren, unngår du at den plutselig vibrerer i vesken, hvis du f.eks. har den med på ferie.   Fun Factory Semilino er helt vanntett og kan derfor nytes i dusjen. Dildovibratoren er laget av silikon, som gjør den myk og fleksibel, uten å miste sin stabilitet. Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel i tillegg, da det vil gi deg den beste og mest behagelige opplevelsen med vibratoren.   Slik bruker du Fun Factory Semilino: Semilino er veldig lett å bruke – alt du skal gjøre er å holde FUN-knappen nede for å tenne eller slukke den. Du kan velge mellom 6 forskjellige vibrasjonsstyrker og 6 vibrasjonsmønstre, bare ved å trykke på pluss- og minusknappene.   Semilino er dessuten oppladbar, så her slipper du å tenke på utladede batterier. Med i pakken følger det en magnetisk Click'N'Charge-lader, som tilkobles til USB.    Når du kjøper Semilino Dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel for sexleketøy. - Fun Factorys sexleketøysrengjøring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt super
Dragen - 2. jul. 2020
Passe stor, effektiv sak
Den beste vibratoren
Anonymous - 2. jul. 2018
Produktet er enkelt å bruke og har riktig størrelse. Vibrasjonen er veldig effektiv, og fordi den er oppladbar kan du nyte den igjen og igjen. Jeg får ikke orgasme veldig lett, men med denne er det garantert! Jeg anbefaler å kjøpe!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fun Factory Semilino
Anonymous - 13. mar. 2024
Stillegående, effektiv og en ekstremt hyggelig "venn". Ser ut til å være av veldig høy kvalitet, som alle Fun Factory-produkter. Materialet er veldig behagelig og produktet har gitt veldig avslappende stunder både alene og sammen med andre leker. En varm anbefaling!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fun Factory Semilino
Anonymous - 13. mar. 2024
Utformingen av leketøyet er for sterk for min smak og føles ubehagelig, til og med smertefullt å trenge inn. Materialet er av høy kvalitet og produktet er enkelt å bruke. Det er nok fargealternativer.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott nybegynnerdildo
Anonymous - 8. feb. 2020
Skulle ønske dette var kvaliteten da jeg kjøpte min første dildo for 25 år siden. Dette er den mest fantastiske nybegynnerdildoen. Jeg bruker den mest som klitoris- og g-punktsstimulator, noe den er perfekt til. Elsker rillene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk dildo-vibrator. Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fun Factory Semilino Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful