Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Semirealistisk Dildovibrator var 1

Fun Factory Semirealistisk Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Semirealistic er en perfekt dildo vibrator til deg, som ønsker ekstra pirrende stimulering av skjeden og skjede-inngangen. Dildoen har en overflate med riller, som er meget stimulerende når du beveger den. Forhøyningene masserer deg ved skjede inngangen, som gir ekstra stor nytelse. Sist men ikke minst, er dildoen bøyd i enden, slik at den er optimal for stimulering av G-punktet. Semirealistic har 8 forskjellige vibrasjons-nivåer og 3 pulserende mønstre, som er enkle å skifte mellom. Hvis du plutselig ønsker konstant og kraftig vibrasjon, kan du holde turboknappen inne. Dildo vibratoren er laget i silikon, som gjør den myk og fleksibel. Den er 100 % vanntett og kan derfor nytes i dusjen. Merk: Semirealistic bruker 4 stk. AAA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott dildo, men det var litt vanskelig å få inn batteriene og slå på. Den er veldig bra både som dildo, men også som vibrator. Får meg til å komme raskt :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Enkel å betjene (selv i mørket ;-) )
Anonymous - 13. mar. 2024
Lever helt opp til forventningene. Den er stille som lovet og kraftig i vibrasjon. Jeg liker spesielt godt at det er en liten knapp øverst som med et lett trykk gir vibrasjonene en ekstra tann ;-) veldig enkel å betjene (selv i mørket under dynen ;-) en klar anbefaling herfra
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful