Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Semirealistisk Dildovibrator med Riller var 1

Fun Factory Semirealistisk Dildovibrator med Riller

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Semirealistic er utformet for den viderekomne kvinnen som vil ha en dildo vibrator med en realistisk størrelse. Dildoen er ganske tykk uten å være for stor.   Den rillede overflaten tilfører mer nytelse når du beveger den inn og ut. I tillegg vil basen på bunnen av dildoen massere skjedeåpningen din.   Takket være sine kraftige vibrasjoner vil Semirealistic gi deg fantastiske sensasjoner. Den har 8 ulike vibrasjonsnivåer og i tillegg 3 forskjellige pulserende vibrasjonsmønstre.   Dildoen er fremstilt av medisinsk silikon som gjør den meget fleksibel. Den er robust og stødig selv om den er myk på overflaten.   Vi anbefaler at du smører den med et vannbasert glidemiddel for en mest fornøyelig opplevelse.   Semirealistic er vanntett og derfor ideell å nytes i dusjen.   Når du kjøper Semirealistic, anbefaler vi at du bestiller:   - Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   - Fun Factory's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Semi-realistisk
Anonymous - 9. oct. 2015
En lilla Fun Factory Semirealistic var det første sexleketøyet min kone og jeg kjøpte, og vi har hatt den i tre år nå. Den er godt brukt, men det synes ikke. Vi har skaffet oss noen andre leker, men vi trenger ikke enda en stor dildo-vibrator. Hvis den ble borte, ville vi nok prøvd å skaffe oss en likedan. Den er stor og ganske hard, men likevel litt fleksibel. Den blir selvfølgelig aldri slapp. Buet spiss og grovt ribbet topp. Spissen trykker fint på g-punktet når den vender forover, og det føles åpenbart veldig bra den andre veien også. Vibrasjonsmodusene er selvinstruerende. Tre knapper: Pluss, minus og turbo. Pluss- og minusknappene veksler mellom seks ulike hastigheter og tre pulseringsmoduser, samtidig som den skifter hastighet i ulike hastigheter. Turboknappen setter i "syv" som sannsynligvis ikke vil bli brukt på lenge, spørsmålet er om motoren eller damen blir overopphetet først.... Det kan legges til at den massive silikonkonstruksjonen gir god lydisolering. Det kan virke vanskelig å konkurrere med det, selv om du ikke teller vibrasjonene. Rengjøring er enkelt, den er helt vanntett, så det er bare å vaske den av med varmt vann og såpe. Overflaten gir et hygienisk inntrykk og ser ikke ut til å bli ubehagelig over tid.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Superfin
Anonymous - 7. jul. 2017
Etter at den gamle modellen min gikk i stykker på grunn av batteriene, måtte jeg finne en ny. Denne modellen er enkel, men effektiv, og jeg har virkelig blitt glad i den. Den gjør en avslappende torsdag VIRKELIG avslappende.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Estimater
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan egentlig ikke klage på produktet. Herlige vibrasjoner, og fungerer godt som "sololeketøy" også. Det er litt hardt å be om mange ord når få ord kan forklare gleden.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kan absolutt ikke klage. Vi har hatt dette produktet før, og da det gikk i stykker, måtte vi bare kjøpe et nytt. Mens du på den gamle måtte vri på basen for å justere effekten, har den nye en knappefunksjon som gjør den mye enklere å bruke. Den er fin og glatt og rillene er gode, de er verken for harde eller for myke. Vibratoren gir en virkelig god nytelse hver gang :) Så et kjøp som er verdt hver krone:)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hun er helt fornøyd :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har hatt dette produktet før, men dessverre hadde det gått i stykker på grunn av dårlige batterier som hadde lekket og ødelagt det. Så forventningene ble justert, og vi ble ikke skuffet! :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Over all forventning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan bare anbefale dette fantastiske produktet på det sterkeste! Det er absolutt verdt pengene. Vibrasjonene er veldig fine, både innvendig og utvendig, og oppnår orgasme hver gang!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Første gang
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig god vibrator for en førstegangsbruker. Mykt materiale og lett å rengjøre. Anbefales absolutt til andre...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful