KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Share XL Strap-on-dildo var 1

Fun Factory Share XL Strap-on-dildo

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Fun Factory Share XL er den største strap-on dildo på markedet. Den er for dere som ønsker å gjøre det mulig for henne å støte med en dildo uten bruk av sele. Den er ideell, om dere er kvinne/kvinne eller kvinne/mann, og ønsker å eksperimentere med anal- eller vaginal stimulasjon.   Share XL fungerer ved at hun fører den minste del av dildoen inn i skjeden. Hun kan deretter trenge inn i partneren vaginalt (kvinne/kvinne) eller analt (kvinne/kvinne eller kvinne/mann).   XL Share er en fyldig dildo. Når hun støter med dildoen vil hennes G-punkt bli stimulert. Samtidig vil den skåle-lignende uthulningen, ved roten av dildoen, presses tett rundt hennes klitoris og stimulere henne der.   Strap-on dildoen er veldig ergonomisk formet. Den lister seg opp hennes kropp og blir nesten en del av henne.   Vær opmerksom på at Share XL har en god tyngde. Det kan derfor kreve litt øvelse og ikke minst gode bekkenbunnsmuskler for å få den til å bli inne, uten bruk av den ene hånden som støtte. Etter litt trening vil dere merke at det blir lettere.   XL Share er fremstilt av ftalatfri medisinsk silikon og er derfor veldig myk. Den er samtidig utrolig behagelig og fleksibel i bruk. Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel (f.eks Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy) for å få det maksimale ut av dildoen.   Når dere kjøper Fun Factory Share XL, anbefaler vi at dere også kjøper: -Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel Toyfluid. -Fun Factorys sexleketøys rengjøring.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Glitrende prostata-orgasme på første forsøk
Jeg tviler ikke på at denne vil kreve litt trening for enkelte, men for oss traff den blink på første forsøk. Jeg er over gjennomsnittlig trang, så det tok litt... Les mer
Løvetann - 7. dec. 2016

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful