Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Share XL Strap-on-dildo var 1

Oversikt

Fun Factory Share XL er den største strap-on dildo på markedet. Den er for dere som ønsker å gjøre det mulig for henne å støte med en dildo uten bruk av sele. Den er ideell, om dere er kvinne/kvinne eller kvinne/mann, og ønsker å eksperimentere med anal- eller vaginal stimulasjon.   Share XL fungerer ved at hun fører den minste del av dildoen inn i skjeden. Hun kan deretter trenge inn i partneren vaginalt (kvinne/kvinne) eller analt (kvinne/kvinne eller kvinne/mann).   XL Share er en fyldig dildo. Når hun støter med dildoen vil hennes G-punkt bli stimulert. Samtidig vil den skåle-lignende uthulningen, ved roten av dildoen, presses tett rundt hennes klitoris og stimulere henne der.   Strap-on dildoen er veldig ergonomisk formet. Den lister seg opp hennes kropp og blir nesten en del av henne.   Vær opmerksom på at Share XL har en god tyngde. Det kan derfor kreve litt øvelse og ikke minst gode bekkenbunnsmuskler for å få den til å bli inne, uten bruk av den ene hånden som støtte. Etter litt trening vil dere merke at det blir lettere.   XL Share er fremstilt av ftalatfri medisinsk silikon og er derfor veldig myk. Den er samtidig utrolig behagelig og fleksibel i bruk. Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel (f.eks Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy) for å få det maksimale ut av dildoen.   Når dere kjøper Fun Factory Share XL, anbefaler vi at dere også kjøper: -Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel Toyfluid. -Fun Factorys sexleketøys rengjøring.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Glitrende prostata-orgasme på første forsøk
Løvetann - 7. dec. 2016
Jeg tviler ikke på at denne vil kreve litt trening for enkelte, men for oss traff den blink på første forsøk. Jeg er over gjennomsnittlig trang, så det tok litt tid å få den på plass, men når den var kommet inn og skjeden fikk klemt rundt den, holdt den seg der. Dildo-enden faller litt framover i enkelte posisjoner, men hvis dere "sitter" mot hverandre og bruker senga til å opparbeide en god rytme, vil både fruen og herren (eller frue nummer to) oppleve å bli stimulert på alle de riktige stedene. Vi har dildoer som treffer g- og p-punkt bedre enn denne, men kulene på skaftet gjør at den samlede stimulien på –i hans tilfelle— blir utrolig intens fordi både ringmuskel og prostata får kjørt seg. Et fantastisk utformet leketøy, dog kanskje i største laget for dem som er helt ny på pegging. Dette blir nok en av de leketøyene vi oppbevarer i nattbordskuffen, for å si det slik.
Ingenting galt med denne leken!
Anonymous - 13. mar. 2024
Share Xl er myk og smidig, men beholder likevel sin velformede krumning under bruk. Materialet føles perfekt, og til tross for størrelsen forårsaker det ingen gnagsår eller ubehagelige følelser. Anbefales ikke for nybegynnere, men en erfaren leketøybruker kan få mye glede av Share XL. Fungerer perfekt for en ny paropplevelse mellom jente og gutt. Men jeg ser for meg at den kan brukes like godt alene eller av et lesbisk par.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Dildo med stropp
Anonymous - 6. jun. 2014
En super strap-on. Den kan virke veldig stor ved første øyekast, men de faktiske dimensjonene er egentlig ikke sjokkerende. Materialet er, som andre Fun-produkter, fint og lett å rengjøre. Men denne lar kvinnen oppnå g-punktsorgasme samtidig som den gir anal stimulering for mannen. Et flott produkt for det mer erfarne paret innen pegging/strap-on-sex.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Dobbelt så mye glede
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi er et par der hun har den aktive rollen med strap-on. Det var derfor naturlig å undersøke om hun også kunne bli stimulert når vi brukte strap-on. Etter diverse overveielser kjøpte vi denne modellen fordi den var tung og laget av et materiale som var lett å rengjøre. Fordi den er tung, er den lett å kontrollere, og begge parter kan kjenne bevegelsene. Utformingen av den lange delen av dildoen er veldig behagelig å få opp og stresser ikke lukkemuskelen, men skaper snarere en sugeeffekt slik at den glir lettere inn. For henne krever det litt øvelse å bli stimulert helt til klimaks, men den er enkel å bruke. Følelsen av at begge parter blir stimulert samtidig og kan "gi tilbake" ved å bruke hoftene er unik. Et godt kjøp som har gitt oss stor glede.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fun Factory Share XL Strap-on-dildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful