Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Slim Stronic Surf Dildo Pulsator var 1

Fun Factory Slim Stronic Surf Dildo Pulsator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med SlimStronic Surf Dildo Pulsator har Fun Factory skapt den perfekte lekekameraten til en orgasmefylt og realistisk solostund. 

Utover alminnelige vibrasjoner etterligner den unike og innovative, patenterte Stronic-teknologien en manns støtende og pulserende bevegelser for å skape en mest mulig naturtro dildoopplevelse. 

Surf finder og skjemmer bort ikke bare G-punktet men også alle de andre magiske punktene som gjemmer seg i din vagina. Og mer stimulasjon er lik med dypere og kraftigere orgasmer, noe som gjør Surf til et absolutt must-have.

Eksperimenter deg gjennom 10 vibrasjonsmuligheter alene eller inviter din partner med på leken og la deg bli skjemt bort. 

Fremstilt i silkemykt silikon som gjør innføring og bruk ytterst behagelig. Naturligvis helt fri for latex og ftalater, så du rolig kan bruke den mot din følsomme hud - igjen og igjen og igjen...

Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hųykvalitets produkt
Kate - 3. may. 2020
Et produkt av hųy kvalitet, akkurat som alle Fun Factory-designene. Jeg liker de tilgjengelige pulseringsprogrammene og stųrrelse + tekstur er veldig bra. Minus 1 stjerne for håndtaket - det er for lite og gjųr det vanskelig å navigere når du er alene. Ringformede håndtak fungerer bedre når du er alene. Selvfųlgelig kan den brukes håndfri når du finner den rette innstillingen, så totalopplevelsen er veldig positiv.
0
Wow
Jonna - 16. feb. 2020
Ja, produktet var virkelig verdt prisen, fųrst stusset jeg over den dyre prisen, men denne gir gode orgasmer. Den merkes akkurat der det skal. En helt fantastisk produkt! Dette kjųper angrer jeg ikke på!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful