Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Smartballs Original var 1

Fun Factory Smartballs Original

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Smartballs Original er en god vaginakule for deg som gjerne vil starte med bekkenbunnstrening. Ved å trene bekkenbunnen kan du oppnå større følsomhet i skjeden og mere sexlyst, og dermed få enda bedre sex. Også partneren din vil få glede av treningen, da han vil kunne merke et fastere grep om penisen. 

Fun Factory Smartballs Original har en innvendig geisha-kule, som gjør bekkenbunnstreningen enda mer effektiv og målrettet. Geisha-kulen roterer når du beveger deg, slik at tyngdepunktet skifter, og kroppen vil prøve å holde ekstra godt fast rundt Smartballs Original, slik at den ikke faller ut. Dermed blir bekkenbunnen fort strammere.

Vaginakulen er laget i 100 % ftalatfri silikon og har en deilig overflate, som vil føles enda bedre hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

Bekkenbunnstrening anbefales av jordmødre og sexologer.

Slik bruker du Fun Factory Smartballs Original: Vi anbefaler at du starter med å smøre Fun Factory Smartballs Original inn i vannbasert glidemiddel, slik at den blir mer behagelig å innføre. Når du har innført kulen i skjeden, klemmer du rundt den, på samme måte som du lager alminnelige knipeøvelser. Du kan med fordel starte med å utføre øvelsene liggende, inntil du venner deg til å trene med Fun Factory Smartballs Original. 

Liggende: Knip sammen så mange ganger du klarer, i 5 minutter og ta en pause. Den knipende bevegelsen skal starte ved anus og bevege seg frem mot skjeden, i en glidende bevegelse, som slutter med at navlen trekkes inn mot ryggen.

Gående/stående: Når du er sterk nok til å gå rundt med Fun Factory Smartballs Original, vil du kunne lage knipeøvelser uten å tenke over det. Musklene i skjeden blir nødt til å spenne for at kulen skal holde seg inne.

Når du er ferdig med øvelsene, kan du enkelt fjerne kulen ved å dra i silikonsnoren nederst på kulen.

Rengjør kulen enkelt med varmt vann og eventuelt Sexleketøys Rengjøring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den satt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ga kjæresten min denne dingsen, som faktisk har den sjeldne egenskapen at den er estetisk tiltalende til sexleketøy å være. Hun kunne ikke vente et øyeblikk med å sette dem opp, og etter en times tid var hun så tent at vi måtte tilbringe resten av dagen i sengen. Vi lot dem være på da jeg tok henne bakfra, og det var helt fantastisk for oss begge, selv om kjæresten min allerede er veldig stram der nede, ga det en intens ekstra boost. Wow! Jeg kommer til å prøve dem snart også ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Bekkenbunnstrening
Anonymous - 5. sep. 2014
Jeg kjøpte disse ballene for å trene bekkenbunnen etter 2 fødsler. Jeg har vært en spade til bekkenbunnsøvelser, så håpet mitt er at disse skal gi meg en god hjelp til å stramme opp. Jeg tror jeg kan kjenne forbedring etter kortvarig trening og gleder meg til mannen merker forskjell.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Suksess
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet kan brukes både til bekkenbunnstrening og som stimuleringsverktøy. Inni er det Geisha-kuler som gir en god vibrerende effekt. Disse er ikke hørbare, så produktet kan også brukes når det er andre mennesker til stede. Jeg har brukt dem både alene, men også på shoppingturer med kjæresten - som synes det er deilig å høre effekten vibrasjonene har på meg. Jeg ble overrasket over størrelsen på kulene, da de var større enn jeg forventet - dette er imidlertid ikke noe problem i det hele tatt hvis du legger til litt smøremiddel. Jeg kan absolutt anbefale dette produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott opplevelse
Anonymous - 10. jan. 2014
Kjøpte dem av ren nysgjerrighet, og det var en flott opplevelse. De er enkle å bruke og gir hele situasjonen en ekstra smak. De kan brukes enten mens man koser seg, eller de kan settes opp en stund i forveien for å pirre henne over lengre tid. God fornøyelse med dem
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful