Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Sonic Dobbeldildo for Kvinner var 1

Fun Factory Sonic Dobbeldildo for Kvinner

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Sonic er en effektiv dobbeldildo til kvinner, som kan brukes alene eller sammen med en annen kvinne.

Ved første øyekast ligner Sonic bare én lang dildo (40 cm), men det spesielle med denne er at den kan bøyes på midten. Det medisinske silikon, som den er laget av, er utrolig fleksibelt og bøyelig. Den ene delen kan derfor settes inn i skjeden og den andre kan samtidig stimulere deg analt som en V-form.

Dildoens lengde gjør at den også er velegnet til kvinne/kvinne-lek. Legg dere tett sammen og bruk hver deres ende av dildoen for å stimulere både deg selv og din partner.

Endene på dildoen er forskjellige. Den ene enden er ganske "høy" og er ideell til g-punktsstimulasjon, mens den andre enden er mer spiss og "flat". På tross av at dildoen er laget i mykt silikon og derfor er meget fleksibel, er den såpass stiv at du kan oppnå målrettet stimulasjon. For å gjøre opplevelsen med Sonic Dobbel Dildo enda bedre anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy. Når du kjøper Sonic Dobbel Dildo, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God fornøyelse! ;o)
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg må innrømme at jeg har blitt en stor Fun Factory-fan! Kjæresten min og jeg har lenge hatt glede av FFs strap-on-versjon - veldig gøy! Men den har én ulempe: Den krever mye øvelse og konsentrasjon, for den er litt av en utbryter - men Sonic Double kan også fungere som strap-on! Og hei, uansett hvor akrobatisk du vrir deg, blir den veldig insisterende der du vil ha den! ;o) Dessuten er den faktisk fin og frekk å se på! Den er fin å ta på, den er enkel og morsom å bruke, den oppmuntrer til/utfordrer til lek, det er bare fantasien som setter grenser: Kos deg!)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful